Alaattin Altuntaş baba acısı yaşadı, Eyyüp Altuntaş hakka yürüdü

AHA İSTANBUL- Altuntaş ailesi, aile büyükleri Eyyüp Altuntaş'ı dualarla son yolculuğuna uğurladı.


Alaattin Altuntaş baba acısı yaşadı, Eyyüp Altuntaş hakka yürüdü

Aslen Bayburtlu olan Eyyüp Altuntaş sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hayata veda etti. Bakimder Bakırköy İmam Hatip mezunları Derneği Başkanı Alaaddin Altuntaş'ın da babası olan 7 çocuk babası, 36 torun sahibi Eyyüp Altuntaş 83 yaşında hakka yürüdü.  Rahmetli Eyyüp Altuntaş için  Bağcılar Yıldıztepe ulu camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi . Cenaze namaz öncesi rahmetlinin oğlu Bakimder başkanı Alaattin Altuntaş ve kardeşleri Hüsamettin, Selahattin, Sebahattin, Bahattin, Mahmut  Altuntaş  kardeşler ile kardeş acısı yaşayan rahmetlinin kardeşleri Mehmet, Hikmet, Bayram Altuntaş kardeşler cami avlusunda acılarını paylaşan dostlarının taziyelerini tek tek kabul ettiler. Cenaze namazı saflarında Bağcılar AK Parti ilçe başkanı İsmet Öztürk,  Saadet Partisi  İlçe Başkanı Osman Baş, il yönetim kurulu üyesi Şakir Şahin, Bağcılar Belediyesi meclis üyesi  Yaşar Yerlikaya, büro memur Sen İstanbul şube Başkanı Mansur Çiftçibaşı, Öncü Gençlik Spor Kulübü başkan yardımcısı Mehmet Ayaydın, Bakırköy Anadolu İmam Hatip  okulu Müdürü Yusuf Erkul, Bakimder yönetiminde Orhan yıldızlı, Mehmet Emin Aşıkkutlu, Veysel Avcı, Engin Güryıldız, Mehmet Hacıahmetoğlu, Bakırköy Anadolu İmam Hatip okulu öğretmenlerinden Cafer Can  ile ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri , aile dostu ve yakın akrabaları son veda da hazır bulundular. Rahmetlinin torunları da ebediyete atalarını uğurlama da  yerlerini aldılar. 

İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı İsmet uzman cenaze tekmili verip, aile dostu Ömer Kaya hocanın kıldırdığı cenaze namazında  haklar helal edilirken semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda ulu caminin içinde bulunan mezarlıkta 1980 yılında Rahmetli olan babası Niyazi Altuntaş'ın kabrine defnedildi. 

Rahmetlinin  arkadaşı ve komşusu Nadim  Kumru ebediyete uğurlanan Eyyüp Altuntaşı kelimelerle tarif ederken komşuluğu ve dostluğu iyiydi sözü dinlenen biriydi, mekanı cennet olsun dedi.