Güngören'in Asayişi ,suç ve suçlu analiz uzmanı Halilcan Subaşı'dan soruluyor

AHA İSTANBUL - Güngören emniyet müdürlüğü Asayiş Büro amirliği görev bağrağı özel adam Halilcan Subaşı'nda


Güngören'in Asayişi ,suç ve suçlu analiz uzmanı Halilcan Subaşı'dan soruluyor

Güngören Emniyet Müdürü Murat Aydın ve özel ekibi Güngören'de suç ve suç unsurlarına karşı amansız mücadelede başarılara imza atıyor. Emniyet müdürü Murat Aydın  kısa bir süre önce başarılara imza atan takım arkadaşlarını plaketle ödüllendirmiş, bu başarıların kahramanları arasında olan Asayiş Büro amirliğide haklı yer edinmişti. Asayiş Büro Amiri  Halilcan Subaşı yönetimindeki oluşturulan özel timler Uyuşturucu, sahtecilik, Hırsızlık, Silah kaçakcılığı, cinayet gibi olayları bir bir çözerek suçluları adalete teslim ediyor.

Asayiş büro amirliği görevini yürüten Halilcan Subaşı meslek eğitimini akademik olarak almış bir isim. Asayiş büro amiri Halilcan Subaşı Kriminilastik, Suç ve Suçlu tiplerinin analiz tesbiti ve yakalanması konusunda Polis akademisinde Güvenlik Bilimleri Yüksek lisanslı bir isim.

Halilcan Subaşı Kimdir?

Aslen Adıyaman'lı olup ilk,orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. Gazi Üniversitesi İşletme mezunu olup,daha sonrasında PAEM Polis Amirleri Eğitim Merkezinde   komiser olarak mezun oldu.  Polislik mesleğine 2018 yılında Küçükçekmece Devriye ekiplerde grup amiri olarak başladı. İlk tayininde  Güngören ilçe emniyet müdürlüğüne gelen Halilcan Subaşı, kısa bir süre polis merkezlerinde görev yaptıktan sonra ilçe emniyet müdürü Murat Aydın tarafından Asayiş Büro Amirliği bayrağı teslim edildi.  Mesleki eğitiminde Kriminilastik polislik, Suç ve suçlu tiplerinin analizi tesbiti ve yakalanması konusunda özel eğitim aldı. Asayiş Büro Amiri Halilcan Subaşı Güvenlik bilimleri yüksek lisanlıdır. Ayrıca Halilcan Subaşı evli olup, hayat arkadaşıda emniyet mensubudur.