Breeze Fabrika Satış Mağazasının yeni konsepti ilgi odağı oluyor

AHA - Çocuk giyimin öncü firmalarından olan Breeze, Fabrika satış mağazasının çeşitliliği ve hesaplı alışverişin yanı sıra yeni hizmete açılan kadın reyonuyla da ilgi çekiyor


Breeze Fabrika Satış Mağazasının yeni konsepti ilgi odağı oluyor

25 yıllık 0-14 yaş çocuk giyiminde öncü kuruluşlarından olan Breeze, hesaplı fiyatlar ve sağlıklı bebek  çocuk kıyafetleriyle aranan marka. Çocuk tekstil konfeksiyon alanında Ar-Ge, tasarım, üretim, pazarlama ve satış birimleri ile Türkiye'nin öncü firmalarından biri olup Merter'de bulunan Fabrika satış mağazasıyla   İstanbul, İzmir, Aydın, Afyon'da toplamda 25 satış noktasıyla hizmet vermekte. İnternet E-Ticarette de   müşterilerine bir o kadar yakın.

Güngören - Merter'de bulunan fabrika satış mağazası yenilenerek  yeni bir konseptle kapılarını açtı. Uzun yıllardır 0-14 yaş arası  çocuk tekstil giyiminde aranan isimken artık bayanlarında tarzını belirleyen özel bir reyonla hizmette veriyor. 

Mağaza müdürü Özkan Sarıkaya Fabrika satış Mağazasının yeni konseptini dile getirirken "Mağazamız artık Çocuk ve bayan bölümü olarak iki farklı konsepte hizmet veriyor. 25 yıllık 0-14 yaş Çocuk tekstilinin  yanı sıra Bayan reyonumuzlada özel bir ilgi alanı oluşturduk. Ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyat aralığıyla Breeze ürünleri tercih ediliyor." dedi.