Kasder Genel başkanı Remzi Şen'den Güngören Ak parti adayı İhsan Doğan'a açık çek

AHA İSTANBUL - Ak Parti ilçe başkan adayı İhsan Doğan Kasder Genel başkanı Remzi Şen'i ziyaret ederek genel başkandan tam destek aldı.


Kasder Genel başkanı Remzi Şen'den Güngören Ak parti adayı İhsan Doğan'a açık çek

 Güngören Ak Parti ilçe başkan adayı İhsan Doğan ve beraberindeki heyet Destek turu için Kasder Kastamnolulular Federasyonu Genel Başkanı Remzi Şen'i ziyarette etti. 

Kasder Genel Başkanı Remzi Şen kendisini ziyaret eden Güngören Ak Parti ilçe başkan adayı İhsan Doğan'a adaylığından ve cesaretinden dolayı tebrik etti. Kasder Genel Başkanı Başkan Remzi Şen,  İhsan Doğan ve beraberindeki heyeti Bakırköy Kastamonular yöresel etkinlik alanında kabulünde yaptığı konuşmada  " Güzel bir yola çıktın, başarılar diliyorum. İstemek lazım. Bize düşen ne ise biz hazırız" diyerekde Kasder'in sonuna kadar arkasında olduğunu haykırdı. Genel başkan Remzi Şen " Kastamonuluların İstanbul'da mutlu olmadıklarını her platformda siyasetcilere anlatıyorum. Tüm siyasi partilerde bunu kabul ettiler. İstanbul'da 1.5 milyon Kastamonulu var. Yavaş yavaş kapıyı açacaklar. İstanbul'da Kastamonuluları görmezden gelemezler. Bizim insanımız talepkar değil" derken Başkan adayı İhsan Doğan'ın heyecanınada teşekkür etti. 

Ziyarette konuşan Ak parti ilçe başkan adayı İhsan Doğan"da kendisinin Güngören siyasetinde olduğunu Ak Partinin kurucuları arasında bulunup uzun yıllar teşkilatda görev aldığını dile getirdi. Başkan adayı  İhsan Doğan ilçe başkanı olması halinde teşkilat çalışmalarında fark yaratacağını, kısa sürede teşkilat faaliyetleriyle hizmet bağrağını en üst sevilere çıkartacağını dile getirdi.  

Güngören heyetinin Genel Başkan Remzi Şen'i ziyaretinde Kasder Genel merkez yönetim kurulu üyesi Muzaffer Taş ve Kasder Güngören şube başkanı Murat Kabaoğlu'da hazır bulundu. Güngören heyetinde Güngören Esnaf ve sanayici İş adamları dernek başkan yardımcısı Mehmet Taşdemir, Erkan Delibayır yer aldı. 

Daha sonra Güngören heyeti Kastamonulu yöresel günleri stantlarını dolaşar alış verişte bulunarak esnaflara bereket dilediler.