Güngören MHP Çarşıbaşı ilçe başkanı Hüseyin Kara'yı ağırladı

AHA İSTANBUL - Trabzon Çarşıbaşı MHP ilçe başkanı Hüseyin Kara Güngören MHP ilçe başkanı Muhammed Alparslan Aldır'ın konuğu oldu.


Güngören MHP Çarşıbaşı ilçe başkanı Hüseyin Kara'yı ağırladı

Bir dizi ziyaretler için İstanbul'da bulunan Trabzon Çarşıbaşı ilçesi MHP ilçe başkanı Hüseyin Kara, Güngören MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan  Aldır'ı makamında ziyaret etti. Eski MHP ilçe yöneticisi Mehmet Mutlu da bu özel ziyarette yerini alırken ülkücü hareket kardeşliği bir kez daha objektiflere yansıdı. 

Ziyaret sonrasında Güngören Trabzonlular Dernek başkanlığında yılın muhtarı seçilen Haznedar mahalle muhtarı Özcan Akkoyun'a yılın plaketi ödülünü Trabzon Çarşıbaşı dernek başkanı Hüseyin Kara  takdim etti. Güngören Trabzon dernek başkanı İbrahim Yılmaz, MHP eski ilçe yöneticisi Mehmet Mutlu, Kıyıboyu dernek başkanı Ali Köseoğlu, Güngören Kasder şube başkanı Murat Kaboğlu' da ve özel anda hazır bulundular. 

Çarşıbaşı MHP ilçe başkanı Hüseyin Kara daha sonra muhtarlar günü dolayısıyla Güngören Trabzonlular Dernek başkanlığının düzenlediği Güngören muhtarlarının buluştuğu programa katıldı. Muhtarları tek tek tebrik etti.