Güngören Akademi Rüzgar Gibi Başladı

Geçtiğimiz günlerde büyük bir reklam kampanyası ile duyurulan Güngören Akademi, Güngörenli gençler için çok yönlü ve sürekli bir okul fırsatı sunmak için kuruldu.Spor, sanat, kültür ve teknoloji alanları olmak üzere 4 temel ana kategori ve bir çok alt branştan oluşan Güngören Akademi’de bazı özellikler fazlasıyla dikkat çekiyor.Kayıt için,gungorenakademi.com


Güngören Akademi Rüzgar Gibi Başladı

Geçtiğimiz günlerde büyük bir reklam kampanyası ile duyurulan Güngören Akademi, Güngörenli gençler için çok yönlü ve sürekli bir okul fırsatı sunmak için kuruldu.

Spor, sanat, kültür ve teknoloji alanları olmak üzere 4 temel ana kategori ve bir çok alt branştan oluşan Güngören Akademi’de bazı özellikler fazlasıyla dikkat çekiyor.

Bir branşa kayıt olmak yetmiyor!

Örneğin, futbol akademisine kayıtlı bir yıldız adayından bile sanat, kültür veya teknoloji kategorilerinden bir branş daha seçmesi isteniyor. Böylelikle birçok yönde gençlerin yetkinlik kazanması ve toplum için iyi bireyler olması sağlanmaya çalışılıyor.

Bu arada kayıtlar,
gungorenakademi.com
adresinden alınıyor.

Fırsat eşitliği sağlamak adına tamamen ücretsiz ve 6 yaşından itibaren 18 yaşına kadar daimî bir eğitim sağlıyor.

Aynı zamanda akademi için çok yönlü bir takip ve eğitim yazılımı yazıldığını biliyoruz. Öğrencilerin yıllar süren akademi eğitimlerinin başarısını, zihinsel ve fiziksel gelişimini bir veritabanında tutuyor. Öğrencinin hangi alanlarda uzmanlaşması gerektiğine dair veriler oluşturabiliyor. Yeteneklerin bir yıldız gibi kaymasının önüne geçiyor. Aynı zamanda öğrenci içinde bir arayüz bulunuyor. Öğrenci bu arayüzden hocası ile görüşebiliyor, duyurulara bakabiliyor ve kendi gelişim ve başarısını görebiliyor.

Güngören Akademi’nin mimarı olan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir,

“Bu proje ile birlikte gençlerimizin hayatı boyunca sahipleneceği, hiçbir ücret ödemeksizin yeteneklerini geliştirmek için çabalayacakları, daha iyi bir Güngören’i, İstanbul’u ve Türkiye’yi birlikte inşa edecekleri bir yapı ortaya koymak istedik. Sadece bir alanda değil hayata dair birçok alanda ders imkânı sağlayarak daha donanımlı bireylerin yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Bu tarz yapıların ayakta kalması ve sürekli olması için gereken kurumsallığı sağlamak için çok çalıştık. Eğitimcilerimizin, idarecilerimizin ve öğrencilerimizin ayrı ayrı panelleri olduğu bir akıllı yazılımla eğitimdeki bütün safhaları, müfredatı ve aktörleri takip edebiliyoruz. Akademimize spor, kültür, sanat ve teknoloji olmak üzere 4 ana kategori ve 26 branş ile başlıyoruz.
En temel amacımız ise Güngörenli her bir gencin, bu güzel vatana hizmet edecek donanıma ve erdeme sahip olmalarına katkı sağlamaktır. İnanıyorum ki ilçemizden harika sporcular, sanatçılar ve dâhiler yetişecektir.” Dedi.


Sizler için Güngören Akademi'de neler var diye bir çalışma yaptık.

AKADEMİ KATEGORİLERİ VE İÇERİKLERİ

SPOR KATEGORİSİNDE

- FUTBOL
- BASKETBOL
- YÜZME
- TAEKWONDO
- OKÇULUK
- KİCK BOKS

SANAT KATEGORİSİNDE

- KOPUZ
- GİTAR
- TİYATRO
- RESİM
- KARAKALEM
- NEY
- KEMAN
- BAĞLAMA
- EBRU
- HÜSN-İ HAT
- RİTİM

KÜLTÜR KATEGORİSİNDE

- ARAPÇA
- İNGİLİZCE
- SOYUT DÜŞÜNCE 
- CANLI TARİH
- HALK OYUNLARI
- SATRANÇ

TEKNOLOJİ KATEGORİSİNDE 

- NESNELERİN İNTERNETİ
- TASARIM-ÜRETİM
- ROBOTİK KODLAMA


Akademi çok kapsamlı ve dev bir hizmete kendini adamış gözüküyor.