Bünyamin Demir, İpek kuyumculuğa Geçmiş olsun dedi

AHA İSTANBUL - Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim Bünyamin Demir, işyeri soyulan işadamı Süleyman İpek'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu


Bünyamin Demir, İpek kuyumculuğa Geçmiş olsun dedi

Kısa bir süre önce Sabah saatlerinde Menderes caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükkanına giren hırsızlar 10 kiloya yakın altını çalarak kaçmışlardı. Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir elim olayı yaşayan İpek kuyumculuğu ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İpek kuyumculuk yönetim kurulu başkanı Süleyman İpek Başkan Dr. Mim.  Bünyamin Demir ve heyetini ağırladı. Olayın oluş şeklini belediye başkanına anlatan Süleyman İpek başkan  Dr. Mim. Bünyamin Demir'in geçmiş olsun dileklerini kabul etti. Başkanın bulunduğu heyette Belediye Başkan yardımcısı Tahir Ergül ve zabıta Müdürü Mehmet Akgün heyette yerini aldı. işadamı Süleyman İpek belediye başkanın bu nezaketli davranışından dolayı kendisine ve heyetine teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Dr. Mim Bünyamin Demir daha sonra Güngören'in Kıbrıs gazisi İhsan Çoşkun'ada ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Belediye Başkan yardımcısı Tahir Ergül de vatandaşların merak ettiği sorulara cevap verdi.