Balcı kardeşler Et Lokantası, Et yemekleri ve izgaralarının yanı sıra hergün çıkan 10 Çorba çeşitlikleriyle damak tadını bilenlerin durak noktası olurken Tereyağlı İskender ise müdavimlerini çekiyor. Balcı Et Lokantasındaki Tereyağlı iskender'in Temel malzemesi yaprak döner olsa da, İskender'i İskender yapan, üstündeki tereyağ ve sosu, yanındaki yoğurt ve altındaki yağlı parçaları. Hele ustasının elinde ise ayrı bir lezzetle bütünleşiyor. Balcı Kardeşlerler Et Lokantasına gelenler Tereyağlı İskender'in lezzetini tatmadan gitmiyor. Balcı Kardeşler Et Lokantası İşletme sahibi Yunus Balcı 40 yıllık Balcı kardeşler Et Lokantası olarak hizmetimize devam ediyoruz. Ailemize ait lezzet sırlarıyla hazırladığımız Et yemekleri ve izgaralarının yanı sıra hergün çıkan 10 Çorba çeşitlikleriyle müşterilerimizi ağırlıyoruz. Tereyağlı İskender ise lezzet kervanımızın doruk noktalarından biri. Yaprak dönerimizle hazırladığımız Terayağlı iskenderimizin lezzeti dilden dile dolaşıyor. dedi. Tereyağlı iskender Müdaimleri arasında iş adamları, sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin yanı sıra Avukat Cem Kaya'da yer almakta.
Balcı kardeşler Et Lokantası lezzet kervanını paket servisi ile de müşterilerine taşıyor. WhatsApp hattı ile de sipariş verilebiliyor.