İstesob Başkanı Faik Yılmaz'dan, LGS şampiyonu Eren Seğmen'e 4 yıl burs mujdesi

AHA İSTANBUL - Türkiye LGS sınavında Güngören'in Türkiye şampiyonu olan Eren Seğmen'e esnafların abisi Faik Yılmaz'dan 4 yıllık eğitim boyunca öğrenci bursu geldi.


İstesob Başkanı Faik Yılmaz'dan, LGS şampiyonu Eren Seğmen'e 4 yıl burs mujdesi

Yapılan LGS sınavlarında 500 tam puanla Türkiye şampiyonları arasında yer alan Güngören'in gururu Eren Seğmen'e İstesob İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar odası  Birlik başkanı ve aynı zamanda Güngören birleşik Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı olan Faik Yılmaz'dan öğrenci bursu müjdesi geldi. Güngören kaymakamlığı ilçe milli eğitim müdürlüğü'nde Eren Seğmen'in  aldığı başarıya tebrik eden, istesob başkanı Faik Yılmaz geleceğe sahip çıkılmasının önemli olduğunu, pandemi sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen öğrencilerin başarısı kendilerini gururlandırırdığını ifade etti. Başkan Faik Yılmaz şampiyon Eren Seğmen'le özel selamlaştıktan sonra şahsi hediyesini takdim eederken, Yaptığı konuşmada da 4 yıllık lise eğitimi boyunca şampiyona öğrenci bursu müjdesini verdi. 

Bu özel günde Güngören kaymakamı yazı işleri müdürü Halit Seyyar, Güngören birleşik Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan vekili Nezir Kinin, ilçe milli eğitim şube Müdürü Muhammet Toklar,  öğrencinin okuduğu Abdi İpekçi okul müdürüMahmut Topçu ve öğrencinin annesi hazır bulundu.