Dursun Kaplan annesi Zekiye Kaplan'ı dualarla ebediyete uğurladı

AHA İSTANBUL - Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan annesi Zekiye Kaplan sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.


Dursun Kaplan annesi Zekiye Kaplan'ı dualarla ebediyete uğurladı

Aslen Malatyalı olan 3 çocuk annesi  Zekiye Kaplan uzun zamandır gördüğü tedavi sonucu yaşlılıkdan doğan hastalıktan dolayı 82 yaşında  hayatını kaybetti. Yeniden Refah Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyesi ve Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan'ında annesi olan Zekiye Kaplan için  Zeytinburnu Gasilhane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Koronavürüs hastalığı sebebiyle camilerin kapatılmasından dolayı Gasilhane bahçesinde kılınan cenaze namazına çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yakın akrabalar katılarak Kaplan ailesinin acısına ortak oldular. Gasilhane bahçesinde rahmetlinin oğlu başkan Dursun Kaplan ve kızkardeşleri Bedriye Gündüz, Kadriye Tetik taziyeleri tek tek kabul etiler.

İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı İsmet Uzman tarafından kıldırılan  cenaze namazı saflarında Güngören MHP ilçe başkanı M. Alpaslan Aldır, Yeniden Refah Güngören ilçe başkanı Selcuk Altınel   ve yönetim kurulu , Yeniden Refah  İstanbul il yöneticilerinden Fehmi Gülaçar, Yücel Öztürk, Yeniden Refah partisi ilçe başkan vekili Mustafa Ermiş, Meslek okulları dernek başkanı Mustafa Akbaba ve başkan yardımcısı Mehmet İsimbay ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve akrabalar katılarak hazır bulundular. Kılınan cenaze namazı sonrasında Rahmetlinin naaşı dualarla uğurlanarak başakşehir Kayabaşı mezarlığına defin edilirken Madef Malatya dernekler federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş'da burada hazır bulunarak defin duasında hazır bulundu. Defin sonrası taziyeler rahmetlinin Güngören'deki evinde alındı. Okunan Kuranı Kerim ile edilen dualar rahmelinin ruhuna hediye edildi. İstanbuyl Iğdırlılar il derneği başkanı Öztürk Altındaş'da taziyeye gelenler arasında yerini aldı.