Her Yönüyle Trabzon Günlerinde İzdiham Yaşandı


Her Yönüyle Trabzon Günlerinde İzdiham Yaşandı

AHA İSTANBUL-Trabzon federasyonu tarafından organize edilen 'Her yönüyle trabzon günleri'  Feshane  kültür ve fuar alanında  21 ile 24  şubat tarihlerinde Trabzon un düşman işgalinden kurtuluşunu 95. yılı kutlamaları  ceşitli etkinliklerle sürdü.

Feshanedeki  Her yönüyle Trabzon günleri  etkinliklerine başbakan recep tayyip Erdoğan  Cvre ve şehircilik bakanı Erdoğan Bayraktar    milletvekillerimizden oktay Saral  Akif Hamza CEBİ  trabzon belediye başkanı Dr.Orhan Fevzi GÜMRÜKCÜOĞLU iş adamları  sivil toplum kuruluşları yöneticileri ilçe belediye başkanları kaymakamlar   muhtarlar ve cok sayıda hemşerimiz ve istanbullu katılım sağladı.

Feshanedeki etkinliği en yoğun olduğu günlerden biride 23 şubat cumartesi  idi cevre ve şahircilik bakanımız ve 1.bölge milletvekilimizin etkinliğe katılmaları ile birlikte kalabalık daha da artarak  adeta izdiham yaşanıyordu.Eski Of belediye başkanı şimdi ise istanbul birinci bölge milletvekilimiz oktay Saral etkinlik alanında tüm standları gezerekherkesle tek tek gmörüştü hemşerilerimizin şikayetlerini dinledi notlar aldı.Bir cok kişi ise şike olaylarını  sorarak  vekil oktay saral ın görüşlerini aldı.

Daha sonra salona cevre ve şehircilik bakanı Erdoğan BAYRAKTAR ın gelmesi ile beraber salonda  izdiham yaşandı herkes bakana doğru yürüyerek dernanlarınada care arıyorlar.Bakan Erdoğan BAYRAKTAR salon daki tüm standları gezdi ve her stand dan da  alışveriş yaparak parasını ödedi  Bakan  Bayraktar ın kürsüye cıkması ile beraber   salondaki davetlilerin bakanımızı ayakta alkışlamaları gözden kaçmadı. Konuşmasında önemli mesajlar veren bakan bayraktar   daha sonra  günün  anısına plaket takdim edldi.

Ardından kısa ve teşekkür konuşmalarının ardından  Shne alan bölgemiz sanatcılarından  Cengiz selimoğlu  protokoldekilere hoşgeldin diyerek  bakan bayraktar ın istemiş olduğu iki güzel türkünün ardından pprogramam geç saatlere kadar   devam etti.



HABER- SADULLAH DERVİŞOĞLU