SAYGIN DÖVİZ

Firma Yetkilisi : 0212 513 20 20

Adres: Saygın Altın Ve Döviz Yetkili Müessese A.Ş. Hobyar mah. Arpacılar Cad. No: 10/1 Fatih / İstanbul Şehir : İstanbul İlçe: FATİH

Telefon: 0 (212) 513-2020

EMail: [email protected]

Web: http://www.saygindoviz.com/

SAYGIN DÖVİZ HAKKINDA

Saygın Döviz kökleri oldukça eskiye dayanan 1991 de kurulmuş bir döviz firmasıdır. Firmamız İstanbul’un Tuzla İlçesinde İçmeler mahallesinde faliyet göstermektedir.. Ülkemizde döviz alışverişinin giderek artan bir öneme sahip olmaktadır. Saygın Döviz olarak müşteri hacmimizi ve portföyümüzü aynı şekilde büyütmekteyiz. Önemli bir ticaret merkezi olan İstanbul’da kurulmamız nedeniyle müşteri hacmimiz oldukça genişlemiştir. Firmamız Amerikan Doları, Euro, İngiliz Sterlini ve Japon Yeni gibi para birimlerini güncel anlık fiyatlar üzerinden dönüştürmektedir. Elinizde bulunan dövizleri güvenli bir şekilde Türk Lirasına dönüştürmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Ayrıca gelecek yıllarda yeni şubelerimizle size hizmet vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz fiyat istikrarı sağlayarak kaliteli ve güvenli bir şekilde döviz alışverişi sağlamaktır.

Saygın Dövizin misyonu; işlem hacmini ve müşteri portföyünü müşterilerine en iyi hizmeti sunarak ilerletmek ve genişletmektir. SAYGIN Dövizin vizyonu ise; istikrarlı bir şekilde belirlenen hedefler doğrultusunda müşterilerine kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet vermektir. Saygın Döviz web sitemiz üzerinden gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ata lirası, gramse altın ve ziynet altın fiyatlarını takip edebilirsiniz. Bu sayede anlık olarak yatırımlarınızı hesaplayabilirsiniz. Yatırımlarınızın karşılığını almak için Saygın Döviz bürolarımıza gelebilirsiniz. Güler yüzlü uzman personellerimiz size yatırımlarınızın tam karşılığını hesaplayıp para dönüşümü yapmanızı sağlayacaktır. Değerli müşterilerimize her türlü altın, döviz çözümlerini sağlamaktayız.

Firma'ya Mesaj Gönder