Trt'de Zabıta Show
AHA İSTANBUL- Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli bayan personeller, TRT 1 de yayınlanan, Türkiyede büyük ilgi ile izlenen, ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkanın sunduğu Aileler Yarışıyor adlı bilgi yarışmasına konuk oldu.
Programın meslekler yarışıyor bölümünde 112 Acil erkek hemşirelerine rakip olan Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personelleri; Sevcan Kılıç, Özlem Yürek, Hülya Tan, Ebru Alkan ve Feride Kütük yarışmacı olarak katıldı.
Bayan zabıtalar bütün turları önde tamamladı
Bilgi yarışmasının başlangıcından bitimine kadar üstün bir performansla önde götüren Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personelleri büyük başarı sağladı. Yarışmanın bazı bölümlerinde ise sunucu Ufuk Özkan bayan zabıtaların rekor kırdıklarını belirtti. Yarışmayı birincilikle tamamlayan bayan zabıta personelleri Esenyurtlu vatandaşların da gözdesi oldular.
Yarışmayı üstün bilgileri ile şov haline dönüştüren bayan zabıtalar heyecanlarına stüdyoya konuk olan yakınları ortak oldu.
Şampiyon zabıtalara ödül
Mesleklerin yarıştığı bu yarışmada, 112 Acil hemşirelerine karşı galip gelen Esenyurt Belediyesi bayan zabıta personellerine çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri kendinin ve ekibinin bilgileri ile elde ettiklerini belirten zabıta personeli Sevcan Kılıç kendilerine bu yarışmada destek olan Esenyurt Belediyesi Sayın Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammed Taşbente teşekkür etti.
Başkan Kadıoğlu başarılı personeli tebrik etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Haklı galibiyetleri ile yarışmadan ayrılan zabıta personellerini, Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasında ziyaret etti. Zabıta personellerin yarışmadaki performanslarını tebrik ederek Esenyurtu temsilen yarıştıkları için de teşekkür etti.
HABER- AHA