Necmi Kadıoğlu, Pınar Mahallesi Yemeğine Katıldı
AHA İSTANBUL- Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yerel seçimler ardından 10 yıllık görev süresinde olduğu gibi yeni döneme hızlı başlayarak, vatandaşın dertleri ile dertlenmeye devam ediyor.
Başkan Kadıoğlu Esenyurt Pınar Mahallesi Bilal Yazkurt Parkı Sosyal Tesislerinde binlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Kadıoğlunun Bilal Yazkurt Parkında vatandaşlar ile bir araya geldiği toplantıya Pınar Mahallesine yeniden muhtar olarak seçilen Cemal Taşçı ve Belediye Meclis Üyesi Eren Kayada katıldı.
Yemek sonrasında Pınar Mahallesi Muhtarı Cemal Taşçı konuşma yaparak mahalle halkına kendisini tekrar muhtar olarak seçtikleri için ve teşekkür etti.
YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZ
Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Pınar Mahallesinin ve Esenyurt un daha çok gelişmesi için hizmetlere ara vermeden devam edeceğini söyledi. Kadıoğlu, 30 Martta sandıklara giderek bizlere yeniden görev verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Esenyurt ta sizler için, çocuklarımız için 10 yılda ne gerekiyorsa yerine getirdik. Sağlık, eğitim, spor, alt yapı, sosyal ve kültürel alanlar olmak üzere ilçemizin İstanbulun ilk sırada bir ilçe konumunda olması için bu hizmetlerimize yeni dönemde ara vermeden devam edeceğiz. Birileri çıkmış halen itiraz ediyor. Normal olarak itirazlar edilebilir. Fakat bir söz var yenilen pehlivan güreşe doymaz derler. Mutlak surette bir umut diye koşarlar ama genel olarak yaptıkları şey, hiçbir şey yoksa dahi itiraz edelimde ortamı biraz gerelim ve karıştıralım düşüncesi ile bunları yapıyorlar. Fakat vatandaşın iradesi Esenyurt ta, İstanbulda ve tüm Türkiyede belli olmuştur. Çıkan bu iradeye bundan sonra saygı gösterilmelidir dedi.