Esenler Belediye Başkanı Göksu, Adıyamanlılarla Buluşuyor
AHA İSTANBUL- Adıyamanlılar Vakfının Ekim ayı genişletilmiş Halk Meclisi istişare toplantısına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Adıyamanlı hemşehrileriyle bir araya gelecek.
Adıyamanlılar Vakfının dört ayda bir düzenlediği ve İstanbuldaki Adıyamanlıların katılarak hasret giderdiği genişletilmiş halk meclisi istişare toplantısı 6 Ekim Pazar günü saat 17.00 de Adıyamanlılar Vakfı çok amaçlı salonunda yapılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, dört ayda bir gerçekleştirdiğimiz genişletilmiş halk meclisi istişare toplantısına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksunun da katılacağı belirtildi.
Özkartal, Toplantı vesilesi ile İstanbuldaki Adıyamanlı hemşerilerimiz uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelerek, sıcak bir muhabbet ortamı eşliğinde Türkiyenin ve Adıyamanın önemli gündem maddelerine de böylece cevap aranacaktır. Bu önemli toplantıya bütün Adıyamanlıların gurur kaynağı olan Mehmet Tevfik Göksunun da katılmış olması bizi memnun etmektedir. Dedi.
Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL