Dostlarımızın Evi, “yaz” Gibi Rengarenk

AHA-İSTANBUL-Altınşehir Kayabaşı yol ayrımında bulunan Küçükçekmece Hayvan Barınağı, artık rengarenk duvarları ve kapılarıyla ziyaretçilerini karşılıyor. Barınakta görevli Veteriner Hekim Çiğdem Eral, barınağı, kendi çizdiği resimlerle renkli ve sıcacık bir ortama kavuşturdu.

Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Altınşehir Kayabaşı yol ayrımında bulunan hayvan barınağı, rengarenk duvarlarıyla barınaktan ziyade, yazın geldiğini müjdeler bir görüntü sergiliyor. Hayvanların her türlü bakımının titizlikle yapıldığı barınağın, bu güzel görüntüsünün ardında da onlara bir nevi annelik yapan, Veteriner Hekim Çiğdem Eral var. Eral, barınağın tüm kapı ve duvarlarına, rengarenk doğa ve hayvan resimleri çizerek, hayvanların yaşam alanını bir barınak olmaktan çıkarıp, çok daha güzel bir görüntüye kavuşturdu.

RENKLİ VE SICAK BİR ORTAM

Veterinerlik, her şeyden önce bir gönül işidir. Hayvanlara gönül verenler, onları candan sevenler, veterinerlik mesleğini en iyi şekilde icra ederler.  İşini çok severek yaptığı ve yaptığı işi sahiplendiği her halinden belli olan Veteriner Hekim Çiğdem Eral, barınaktaki hayvanlara ve onların ziyaretçilerine daha renkli, daha canlı ve sıcak bir ortam sunabilmek için, barınağın tüm duvarlarına ve kapılarına birbirinden farklı resimler çizdi.

ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYORLAR

Eral, 15- 20 gün süren bir çalışmayla tüm barınağa hayvan ve doğa resimleri çizdiğini, böylece barınağın daha çekici ve ziyaret edilesi bir hale geldiğini dile getirdi.  Dışarıdan bakıldığında renkli görüntüsüyle insanları içine çeken barınakta, 100’e yakın köpek barınıyor. Barınaklar aslında sadece sokak köpeklerinin barındığı bir yer değil, onları ziyaret ederseniz göreceksiniz ki, size en sıcak karşılamayı onlar gösteriyor.