Beyoğlu'nun Minik Kahramanları
AHA İSTANBUL- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çizgi film kahramanları Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircanla buluştu.
Beyoğlu Belediyesine gelen Örümcek Adam, Süpermen, Batman, Zorro, Peter Pan, Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve Tinkerbell kıyafetli çocuklar Başkan Ahmet Misbah Demircanın makam odasında maharetlerini gösterdiler. Başkan Demircanın etrafını saran minik kahramanlar Kötülere karşı hep birlikte savaşacağız dediler.
Minik ziyaretçilerini ağırlamaktan çok mutlu olan Demircan, Her yıl 23 Nisanda minik anaokulu öğrencilerimizle İstiklal Caddesinde bir yürüyüş yapıyoruz. Bu yıl miniklerimiz çok güzel bir sürpriz hazırlamışlar. Beyoğlunun minik kahramanları çok sevimli diye konuştu.