Zeytinburnu’nun Tülin Ablası Tülin Şahin Dualarla Uğurlandı

Zeytinburnu'nun Tülin Ablası Tülin Şahin Dualarla Uğurlandı

AHA İSTANBUL- Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda eden Tülin Şahin son yolculuğunda dualarla hak yoluna uğurlandı.

23 Ağustos 2017 - 15:39

Aslen İstanbullu olan Zeytinburnu'nun ablası olarak bilinen 50 yıllık noter katibi Tülin Şahin sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak Hakka yürüdü.  4 çocuk annesi 6 torun sahibi Tülin Şahin için Zeytinburnu Yenidoğan Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin cenaze namazı oğulları Olcay, Tuncay, Mustafa, Mehmet Kardeşler cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ederken rahmetlinin eşi Ahmet Şahin de dostlarının taziye ve tesellisi ile metanetini korudu. Rahmetli Tülin Şahin'in annesi Zehra Şahin ise evlat acısını yaşadı. İBB mezarlıklar müdürü imamı tarafından kıldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken namaz sonrası semaya açılan eller de dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Rahmetlinin cenaze namazı saflarında Şahin ailesinin acılı günlerinde onları yalnız bırakmayanlar arasında Zeytinburnu protokolü tam kadro katıldı. Gazeteci Hüseyin Çetiner'in rahmetli için söylediği sözler Tülin Şahin'in sağlığında bıraktığı izlenimlerle Zeytinburnu ilçesinin ablası olduğunu bir daha kanıtladı. Hüseyin Çetiner, "Zeytinburnu'muzun ablasıydı beşinci dönem meclis üyesi görevini yürütürken herkese hizmet eder hiçbir parti gözetmeden yardım ederdi" derken Tülin Şahin'in gönül büyük büyüklüğünü de ifade etmiş oldu. Spor camiasının tanıdığı sevilen abisi Paşalı Birol cenaze namazında hemşehrisi rahmetlinin naaiı başında son nöbetini tuttu. 

Kılınan cenaze namazı sonrası dualarla omuzlarda son yolculuğuna uğurlanan Tülin Şahin'in naaşı Yedikule aile kabristanına defnedildi. Defin sonrası taziyeler rahmetlinin annesi Zehra Şahin'in evinde kabul edildi. Cenaze namazı saflarında rahmetlinin oğlu Mehmet Türkay Şahin Merter denizbank şube Şube müdürü olarak görev yaptığından dolayı denizbank genel müdürlüğü ve bölge Şube müdürleri cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar. Eski CHP Giresun il başkanı Mehmet Karamustafaoğlu, Zeytinburnu belediye meclis üyesi Abdülhakim Kaya, Marmara Mardinliler Federasyon başkanı Fuat bodur, Zeytinburnu kaymakamlık yazı işleri müdürü Mustafa Yalçın, CHP ilçe başkanı Metin Doğan, bakırköy CHP grup başkanı Ali Rıza Akyüz ve ismini sayamadığımız çok sayıda siyasi, sivil toplum kuruluşları başkanları bu son yolculukta Şahin ailesini yalnız bırakmadılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti