Türkiye’nin Brad Pitt’i Burhan Sırma Kadir Balık’ın konuğu...

Türkiye'nin Brad Pitt'i Burhan Sırma Kadir Balık'ın konuğu oldu

AHA İSTANBUL - Kanal T televizyonun sevilen magazin programı Kadir Balık'la Magazin Gündemi çok özel konukları ağırlamaya devam ederken, sezon finaliyle hafta sonu tatile giriyor.

25 Nisan 2018 - 18:00 - Güncelleme: 25 Nisan 2018 - 18:16

Magazin programlarının duayenlerinden Kadir Balık, Kanal T televizyonunda kendi adını taşıyan " Kadir Balık'la Magazin Gündemi " programıyla hafta içi hergün  çok özel konuklarıyla izleyicileri ile buluşuyor. İş adamı, siyasetci, sanat ve spor camiasının tanınmış isimleri gibi çok özel konukların ağırlandığı programların bir yeniside Türkiye'nin Brad Bitt'i olan  fotomodel,  oyuncu Burhan Sırma , Kadir Balık'ın konuğu oldu. Gündemdeki konular  ele alınırken  gişe yapan filimlerle yapmayan filmlerin arasındaki uçurum oyuncu Burhan Sırma tarafından değerlendirildi. Gelecek için yeni oyuncuların önünün acılmasını dileyerek onlarada şans verilmesini dile getirdi. Yurt dışı magazinciliğinin çok anlamlı olduğunu rahatsız edici bir yayıncılığın olmadığını, Türkiye'deki magazinciliğin insanın gözüne girecek şekilde yanlış yapıldığınıda sözlerine ekledi. 

Duayen gazeteci Kadir Balık 9 yıldır hiç ara vermeden yaptığı magazin programları ile ekranın aranan ve sevilen yüzü oldu. Kadir Balık'la Magazin Gündemi programı, ele aldığı konular ve davet ettiği konuklar, gündeme dair herşeyi açık ve net şekilde işleyerek kamoyuna aktarıyor. Bu sezon hafta sonu yapacağı 160. sezon finali programı ile Kadir Balık ve ekibi tatile giriyor. Kadir Balık Ramazan'a özel programla seyircisinin karşısına çıkacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor