Tuncay Azaphan’ın dönem birincisi İlker Eraslan hedefe...

Tuncay Azaphan'ın dönem birincisi İlker Eraslan hedefe kilitlendi

AHA İSTANBUL - Tuncay azaphan mesleki ve teknik Anadolu lisesi 2019-2020 dönem birincisi İlker Eraslan YKS sınavından 417 puanla Bilgisayar bölümü için tercihleri zorluyor.

12 Ağustos 2020 - 12:00 - Güncelleme: 12 Ağustos 2020 - 12:12

2019-2020 eğitim döneminde Güngören Tuncay azaphan mesleki ve teknik Anadolu lisesi dönem birincisi olan ilker Eraslan hedef büyüttü. YKS imtihanında 417 puan alıp son yılların okul puan çıtasını en üstlere  çıkarılan öğrencilerden olan ilkel Eraslan aldığı puanla üniversite tercihinde bilgisayar mühendisliği dedi. Okul müdür vekili Ahmet Kınacı Eraslan okulumuzun en başarılı öğrencilerinden olup onun başarısı bizi onurlandırdı.derken Okul müdür yardımcısı Gökhan Erdem ise   öğrencilerimizin başarısı okulumuzu Türkiye sıralamasında 80 bininci  sıralarda yer almamızı sağlayarak kalitemizi ve başarımızı kanıtlamıştır dedi. Bilişim öğrencisi olan ilker Eraslan'ın başarısında emeği olan müdür yardımcısı Abdurrahman Erdem'de İlker Eraslan disiplinli ve düzenli sorumluluk sahibi bir öğrencimizdir. Onun başarısı okulumuzu ve arkadaşlarını mutlu etti. Hedeflediği bölümü kazanacağına canı gönülden inanıyorum.dedi. 

Dönem birincisi İlker Eraslan ise Tuncay azaphan mesleki ve teknik Anadolu lisesi çok kaliteli bir okuldur. Burada okumaktan dolayı gurur duyuyorum. 4 yıl boyunca ailemiz olan okul yöneticilerime ve arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim" dedi. 

2020/08/2020-08-12-12-09-40.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor