STK Başkanları Akşam Yemeğinde Buluştu

STK Başkanları Akşam Yemeğinde Buluştu

AHA GÜNGÖREN- Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan Stk başkanları Bağcılar Bolu İli ve İlçeleri Kültür ve dayanışma derneğinde akşam yemeğinde buluştu.

14 Mayıs 2018 - 09:44

Bağcılar Bolu İli ve İlçeleri Kültür dayanışma Derneğinin isteği üzerine Güngören’de merkezi bulunan Stk dernek başkanları, Bağcılar Bolulular derneğinde buluşarak istişare toplantısı yaptı. Her ay gerçekleştirmek istedikleri bu toplantıda amaç; dernekler arasında fikir birliği temin edip birlik halinde hareket etmek. Her ay başka bir dernekte buluşarak fikirler paylaşıp örf adet ve gelenekleri pekiştirmek.
 

Bağcılar Bolulular Derneği Başkanı Turgut Gülen, daha sonraki hedeflerinin Bağcılar’da bulunan STK başkanlarıyla da her ay toplantı düzenleyip, Bağcılar’da bulunan Stk ile fikir birliği edip birlikte hareket etmek olduğunu bildirdi.
 

Bu akşam ki toplantıya katılan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’a dileklerini ve dernek sıkıntılarını anlatan başkanlar, başkandan olabilirliği olan istekler için söz aldı.
 

Toplantıya katılanlar arasında;

Güngören Sivaslılar Dernek Bşk.Vedat Kılıç, Güngören Çankırı Dernekler Federasyonu Bşk.Yrd.Kuddusi Karagöz, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Nevzat Yazıcı, Güngören Ardahan Posoflular Dernek Başkanı Aydın Karadağ, Güngören Malatyalılar Dernek Başkanı Nevzat Kaya, AKP Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av.Uğur Yılmaz, Güngören Kastamonulular Dernek Başkanı Murat Kaboğlu, Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, AKP Güngören Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demirci, Güngören İnşaatçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Turan, Bağcılar Bolulular Dernek Başkanı Turgut Gülen, Bağcılar Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aşçı öğretmenleri Raşit Özkan ve Hasan Adıgüzel katıldı.

 

HABER- MEHMET HAYKIR

2018/05/2018-05-14-10-50-28.jpg
2018/05/2018-05-14-10-50-33.jpg
2018/05/2018-05-14-10-50-39.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...