Şişlili çocuklar, oyuncaklarını kendileri yapıyorlar

Şişlili çocuklar, oyuncaklarını kendileri yapıyorlar

AHA-Şişli- Şişli Belediyesi minik çocukları ahşap oyuncak atölyesi ile buluşturuyor. Ahşabın doğallığı, Şişlili çocukların ellerinde birbirinden güzel oyuncaklara dönüşüyor.

26 Ağustos 2015 - 16:46 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 21:29

Şişlili çocukların yaratıcılığı, hayal gücü ve el becerisi Şişli Belediyesi Ahşap Oyuncak Atölyesi’nde bir araya geliyor, ortaya birbirinden güzel, el emeği ahşap oyuncaklar çıkıyor.

Şişli Belediyesi, Şişli ilçesinin birçok mahallesinde “ahşap oyuncak atölyesi” açarak çocukların el beceresinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Şişlili çocuklar, Oya Cedidi Ural tarafından kurulan ahşap oyuncak atölyesinde bir araya gelerek yaz tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçiriyorlar. Geçmişten günümüze uzanan ahşap oyuncakları görme şansına kavuşan çocuklar, ahşap oyuncağın nasıl yapıldığını uzman hocalardan bire bir öğreniyorlar. Oyuncaklarını kendileri yapan Şişlili çocuklar, bu faaliyet ile hem el becerilerini geliştiriyorlar, hem de eğlenceli dakikalar geçiriyorlar.

Ekolojik yaşam modellerinin ön plana çıktığı günümüzde “ahşap oyuncak” dönüşebilen, tamamen doğal ve sağlıklı yapısıyla vazgeçilmez olduğunu hissettiriyor. Çocuklar, ahşap oyuncak atölyesi ile farklı ve unutulmaz bir deneyim yaşıyorlar.

 

AHA HABER MERKEZİ

4998966.jpg
2667939.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor