Sahur Bereketi Belediye Meydanı’nda Yaşandı

Sahur Bereketi Belediye Meydanı’nda Yaşandı

Beykoz’da Ramazan Ayı’nın güzelliği ilçenin her köşesinde sokak iftarlarıyla yaşanırken Beykoz Belediyesi ilçe sakinlerini gecenin bereket ve feyzinin paylaşıldığı sahur programında ağırladı. Sahur sofrasına 7’den 70’e ilçe sakini katıldı.

11 Haziran 2016 - 12:17

Her akşam 3 farklı noktada kurduğu sokak iftarlarıyla ilçe sakinlerinin dayanışmasına ve kaynaşmasına öncülük eden Beykoz Belediyesi, bu kez de gecenin bereketini paylaşmak için Belediye Meydanı’nda sahur sofrası kurdu.

Sahur vaktinin manevi güzelliğini kalabalık bir sofra etrafında yaşamak için  aileleri, komşuları ve çocuklarıyla alana gelen  ilçe sakinlerine, kahvaltı tabağının yanısıra börek, çay, çorba ve meyveden oluşan sahurluk ikramı yapıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları M. Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, meclis üyeleri ve başkan danışmanları da geceye iştirak ederek ilçe sakinleriyle sahur yaptı.

Başkan Çelikbilek, "Sofralarımızda Manevi Ve Bereketli Anları Birlikte Paylaşıyoruz"

Ramazan’ın her anını ilçe sakinleriyle paylaşmak üzere sokak iftarlarının yanı sıra sahur sofralarını da gelenek hale getirdiklerini ifade eden  Başkan Çelikbilek: “ Kardeşlik ikliminin,  sosyal dayanışma ve komşuluğun ilçemizde artmasını arzu ettiğimizden, her yıl 100 binlerce vatandaşımızı bu sofralarda misafir ediyoruz. Sofralarımızda manevi ve bereketli anları birlikte paylaşıyoruz. Bu vesileyle ilçemizde kurduğumuz, sokak iftarlarını,  gönül sofralarını ve  sahur programlarını renklendiren, bizimle Ramazan’ın manevi iklimini ilgi ve büyük katılımla paylaşan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Sahur Programı, Başkan Danışmanı Muhammed Küçükkonuklar'ın okuduğu sabah ezanı ve dua ile sona erdi.

 

AHA-HABER AJANSI

9124714.jpg
4297887.jpg
8588893.jpg
329297.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...