Posoflu derneğinden sıla-i rahim gençliğine on numara hizmet

Posoflu derneğinden sıla-i rahim gençliğine on numara hizmet

AHA İSTANBUL - Posof Gençliğine Ardahan Posoflular derneğinden ihtiyaç malzemeleri çığ gibi akıyor

26 Şubat 2019 - 11:20

İstanbul Güngören'de merkezi bulunan başkanlığını Aydın Karadağ'ın yaptığı Posoflular derneği gençliğini unutmayarak geleceği için her taşın altına elini koyuyor.

Süper amatör'de top koşturan ve başarıdan başarıya koşan Ardahan Posof Gençlikspor kulübü başarısının mükafatını alıyor. İstanbul Ardahan Posoflular derneği  tedarik ettiği spor malzemelerini Posof  Gençlik spora armağan etti. Güngören'de bulunan Sosyal tesislerinde düzenlenen törende hediye edilen spor malzemeleri yönetim kurulu üyelerinin el birliği ile kolilenerek hazırlandı. Posof Gençlik spor kulübüne gönderilmek üzere hazırlanan kolilerde Forma, Eşofman, Krampon, Yağmurluk, spor çantası Futbol topu, Eldiven ve Antreman malzemeleri yer yanı sıra 5 adet bilgisayar yer almakta. 

Ardahan Posoflular derneği gençliğe yaptığı hizmette sınır tanımazken 140'a yakın öğrenciye eğitim yardımından sonrada spora verdiği desteklerlede herkese örnek oluyor. Yapılan spor malzemeleri yardımı hakkında bilgi veren Ardahan Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ kendilerine bu çalışmada destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Aydın Karadağ konuşmasında "İstanbul'da yaşayan Posoflular gençliğini asla unutmadılar. Yıllardır sürdürdüğümüz eğitim yardımının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk'ün vecizesi olan "Ben sporcunun çevik ve ahlaklısını severim" vecizesi bizlerin ana gayesi olmuştur. 1973 yılında kurulan Ardahan Posof gençlikspor kulübü Posof markasını yeni yapılan kendi sahasında ve raiplerinin sahasında  herkese haykırıyor. Kulüp başkanı Erhan Aktaş ve teknik adamlarla Posof Gençliksporun  yıldızı her geçen gün dahada parlıyor. Posoflu gençler sadece yeşil sahalarda değil, Türkgözü spor voleybol takımımızlada filelerde sesimizi duyuruyor. Gençlerimize vereceğimizimkanlarla Ardahan'da ve gölgede haklı yerlerde olacaklarına inanıyorum. Spor malzemelerinin temini esnasında  yönetim kuruluna İBB destek hizmetleri daire başkanı Osman Savaş'a, Ergezen Finans kurumu sahibi Faik Ergezen'e, Erbabı Taşımacılık sahibi İsmet Aktürk'e, Dernek üyemiz Yalçın Demirkıran'a, Rauf Öztürk'e,  ve Halk bank genel müdürlüğüne teşekkür ederim"dedi. 

Posof dernek yöneticilerinden olan Av. Tarık Ekici'de Posof gençliğinin sorumluluğunu bilen geleneklerine bağlı, eğitime önem veren bir gençlik olduğunu, posoflu gençlere sahip çıkmanın geleceğe sahip çıkmak anlamına geldiğini dile getirdi. Posof'daki yaşantıya desteklerini esirgemeyecekelerini bir kez daha hatırlkattı. 

Posoflular derneğinin spor malzemelerini paketlemesinde Güngören Trabzonlular derneği başkanı İbrahim Yılmaz'da yer alarak bu özel güne şahitlik etti.

2019/02/2019-02-26-11-21-32.jpg
2019/02/2019-02-26-11-21-36.jpg
2019/02/2019-02-26-11-21-40.jpg
2019/02/2019-02-26-11-21-44.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor