Numan Turan Güngören Halk Eğitim’in Yeni Müdürü Oldu

Numan Turan Güngören Halk Eğitim'in Yeni Müdürü Oldu

Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Numan Turan, Güngören Halk Eğitim Merkezi’nin yeni müdür vekili oldu.

12 Ekim 2017 - 13:13

Güngören Halk Eğitim Merkezi bundan sonra aslen Trabzonlu olan 21 yıllık eğitimci Numan Turan’a emanet. Halk eğitiminin yeni müdür vekili Turan, 2017-2018 eğitim öğretim yılında yoğun kursiyer aldıklarını söyledi. Turan, amaçlarının çok daha yüksek rakamlara ulaşmak olduğunu belirtti. Turan, öncelikli amaçlarının ilçede okuryazar olmayan vatandaşları okuryazar hale getirmek olduklarını vurguladı. Ev hanımı kadınları iş sahibi yapıp onların aile bütçelerine yardımcı olmalarını sağlamak istediklerini de belirten Turan, ilçedeki tüm STK’larla yoğun bir ilişki kurmak istediklerini de dile getirdi.

“TÜM KURSLARIMIZ ÜCRETSİZDİR”

Numan Turan, halk eğitim merkezindeki tüm kursların ücretsiz olduğunu ifade etti. Üniversiteye hazırlık kapsamında durumu müsait olmayan öğrencilere ücretsiz üniversite kurslarının da olduğunu söyleyen Turan, “Herkese her konuda yardımcı olmak istiyoruz. Durumu müsait olmayan öğrencilerimiz ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımıza gelebilirler. Sertifikalarımızla insanlar kendilerine iş imkanı oluşturabiliyorlar. Kadınlarımızın bu kurslara daha çok gelmelerini bekliyoruz. Halk eğitim merkezimizde çocuk bakım odaları da vardır. Bu noktada evli bayan kardeşlerimiz çocuklarını da yanına alıp kendileri kurstayken çocuklarını güven içinde çocuk bakım odası yetkililerine güven içinde teslim edebilirler.” dedi.

“STK’LAR İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ”

İlçedeki tüm STK’ların taleplerini karşılayabildiklerini ifade eden Turan, konuşmasına şöyle devam etti. “STK’lar ile yoğun bir ilişki kurmak istiyoruz. Tüm STK’ların desteklerini bekliyoruz. Kurslarımızdan mezun olanlar ile işverenler arasında bir protokol imzalamak istiyoruz.”

“TÜM PERSONELLERİMİZ PROFESYONELDİR”

Numan Turan halk eğitim merkezindeki tüm personellerinin profesyonel olduğunu vurguladı. Turan, halk eğitime bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Ekrem Epçaçan, Necdet Erol, Tahir Uygur, Sezai Çatalbaş ile Kaymakam Zeyit Şener’e desteklerinden ve özverilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

HABER: CELİL SELİM

 

 

 

2017/10/727392.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti