Millet İttifakı adayı M. Ali Özkan’a Kastamonu’lardan tam...

Millet İttifakı adayı M. Ali Özkan'a Kastamonu'lardan tam destek

Bahçelievler'de Kastamonular, Millet İttifakı adayı Mehmet Ali Özkan'a destek için bir araya geldi. Salona sığmayan hemşerilerine seslenen Mehmet Ali Özkan işsizlere müjde verdi.

12 Mart 2019 - 16:22

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan'a Kastamonu hemşerilerinden tam destek geldi.
KASDER Genel Başkanı Remzi Şen'in başkanlığında tüm Kastamonu derneklerinin organize ettiği Kastamonu doğumlu Millet İttifakı Adayı Mehmet Ali Özkan'a destek toplantısına katılımcılar salona sığmadı. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ında katıldığı toplantıya, KASDER'e bağlı Bahçelievler'deki Taşköprü Çevre Köyleri Derneği, Hanönü Çaybaşı Köyü Derneği, Hanönü, Hocavakif  Köyü Derneği, Yeşil Küre Derneği, Bozkurt Derneği, Cide Soğuksu Derneği, Kas-Der B.evler Şubesi,Tosya Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

ÖZKAN İLGİDEN ETKİLENDİ
Kastamonu Derneklerinin bağlı olduğu KASDER Genel Başkanı Remzi Şen toplantıda hiçbir siyasi parti gözetmemeden hemşerileri Mehmet Ali Özkan'ın Bahçelievler Belediye Başkanlığını kazanması için destek vereceklerini belirtti. 
Kendisi için toplana kalabalığa seslenen Millet ittifakı Adayı Mehmet Ali Özkan heyecanını saklayamadı. Hemşerilerinin coşkulu desteklerinden çok etkilediğini söyleyen Mehmet Ali Özkan Bahçelievler'in sorunlarını dile getirerek çözümlerini anlattı.  
Kentsel dönüşümün ada bazda olacağını, yeşil alanların çoğaltılacağını, tüm parkların meyve ağaçlarıyla donatılacağı, güveli ve hijyenik bir ortamda hizmet verecek sabit pazar yerleri yapılacağını, otopark sorununun çözüleceğini belirten Özkan, kısa zamanda ilçenin her sorununu çözerek ilçenin her köşesine eşit hizmet götüreceklerini belirtti. 

GENÇLERE MÜJDE VERDİ
Bahçelievler'e derman olamaya geliyoruz. Güvenilir, huzurlu, insanlarımızın mutlu olacağı bir ilçe vaat ediyoruz diyen Özkan Bahçelievlerlilere de iki müjde verdi.
İlçe halkının gezmeye, sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri için başka ilçelere gitmeyeceğini söyleyen Özkan, ilçede bulunan Ayamama Deresi ve Tavukçu Deresi'nin çevresine ıhlamur ağaçlarıyla donatarak, Yaşam Vadisine dönüştüreceklerini söyledi
Eğitim boynumuzun borcu göreve gelir gelmez spor lisesi ve güzel sanatkarlar lisesi açacaklarını söyleyen Özkan, işveren ve işsizleri buluşturan Kariyer Merkezi kurulacaklarının müjdesini verdi.

2019/03/2019-03-12-16-23-58.jpg
2019/03/2019-03-12-16-24-02.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...