Küçükçekmece Malatya Derneğinin Güz Dönemindeki İlk...

Küçükçekmece Malatya Derneğinin Güz Dönemindeki İlk Toplantısı Yapıldı

Küçükçekmece Malataya Derneğinde, Başkan Mustafa Karakaş, yönetimi, kadın kolları, gençlik kollarının almış olduğu kararlar ve gündeme dair her şey konuşuldu

23 Eylül 2017 - 10:40

 

Küçükçekmece Malatya Derneği, Hicri yeni yıl ile birlikte güz döneminde yapmış olduğu toplantıda almış olduğu kararlar ile kendinden emin, daha güçlü kadrosu ile hizmet vermek için kolları sıvadı. Yakın zamanda Hac dan dönen Başkan Mustafa Karakaş, özlediği hemsehrileri görmenin mutluluğunu yaşayarak, aynı toprakların çocuğu olmanın ve aynı suyu içmenin vermiş olduğu tadı katıldığı diğer vakıf, derneklerin toplantısında alamadığını önemle vurgulayarak, birlik beraberlikleri için dua etti. Birbirinden kıymetli dernek yönetimden;Cihan Akköse, Mehmet Yalçınkaya, Metin Çatalkaya, Nuri Osman, Ayhan Genç Osman, Selma Gökçe, Ayten Maskar ve çok sayıda kişi iştirak etti.
Kadın kolları başkanı Sunay Tunçel  'Dolu dolu bir hayatım da olsa her zaman, memleketime hizmet vermekten gurur duyarım' cümlelerini kullanarak, bizlere birkez daha memleket sevdasını aşıladı. Kadın Kolları Başkan Sunay Tunçel, aynı zamanda mesleği gereği AKBABA HABER AJANSI olarak, yönetiminde ki değerli kadın kolları ile ayrı ayrı röportaj yaparak, hemşehrilerinin düşüncelerini ve fikirlerini tek tek dinledi. Malatya aşığı Ayten Maskar, her zaman başkanlarımızın yanında oladuğunu dile getirerek, samimi bir hemşehri olduğunu bir kez daha belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti