Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip spor lisesi şampiyonları...

Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip spor lisesi şampiyonları kıskandırıyor

AHA İSTANBUL - Türkiye'de ilk kurulan İmam Hatip spor lisesi olan Koca Yusuf Anadolu İmam hatip Spor lisesi sporcuları Uluslar arası ,Türkiye şampiyonluklarında madalyaları kimseye kaptırmıyorlar.

20 Kasım 2018 - 15:26 - Güncelleme: 20 Kasım 2018 - 15:36

Eğitim camiasının ilklerinden olan, Spor müfredatı ile imam hatip neslide spor'da adını tarihe altın harflerle yazdırıyor. Bahçelievler ilçe milli eğitim bünyesinde 2 Yıl önce ilk ders zili çalarak 55 öğrencisiyle eğitim hayatına başlayan Koca Yusuf Anadolu İmam hatip spor lisesi öğrencileri girdikleri müsabakalarda şampiyonluklarını ilan ediyorlar. Kickbox, Taekwondo, Güreş ve bir çok dallarda aldıkları başarılarla hem Türkiye'de hemde uluslar arası arenada kendilerinden söz ettiriyor. Koca Yusuf Anadolu İmam hatip lisesi okul müdürü Şakir Korkmaz yönetimindeki okul özelliğini şampiyonluklarıyla tescil ettiriyor. Aldıkları başarıları dile getiren okul müdürü Şakir Korkmaz " Anadolu İmam hatip lisesi spor müfredatı olarak ilklerden olan okulumuz başarıdan başarıya koşuyor. Sporcularımızla aldığımız başarılar okulumuzun kalitesini ve cazibesini arttıryor. ilk yıl 55 öğrenciyle başladığımız eğitimde bu yılda 90 öğrencimizle eğitimne devam ediyoruz. Yetenek sınavıyla aldığımız bu öğrencilerimiz girdikleri müsabakalarda uluslar arası dereceler ve Türkiye şampiyonluklarıyla başarıdan başarıya koşuyoruz. Yunus Emre Uyumaz Bulgaristanda düzenlenen Güreş turnuvasında 68 likoda  sikletinde birinci olurken, Mauser ve Dokka kardeşler Güreşde Türkiye birincisi oldular. Beritan Keskin Türkiye derecesi yaparken çok sayıdada Karete, teakwondoda, Kickboks,  dereceleri olan sporcularımız var. Futbol ve basketboldada üst kulüplerde oynayan sporcularımızda mevcuttur. Gelecek dönemdede milli takımımıza bir çok bıranşta sporcular vereceğimizede inanıyoruz." dedi.

Bahçelievler ilçe milli eğitim müdürü Emin Çıkrıkçı, okul müdürü Şakir Korkmaz ile Uluslar arası başarısı elde eden Yunus Emre Uyumaz'ı makamında kabul ederek başarıların devamını diledi.

2018/11/2018-11-20-15-27-51.jpg
2018/11/2018-11-20-15-27-55.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor