KLAS EMLAK’DAN KLAS KAHVALTI

KLAS EMLAK’DAN KLAS KAHVALTI

Klas Emlak & Arsa Ofisi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbayır tarafından dün sabah Florya Uludağ Restaurantta düzenlenen kahvaltı programına Dernek Başkanları, Sanatçılar ve Klas emlak çalışanları tam kadro katıldı.

28 Temmuz 2016 - 22:09

Sunuculuğunu Türk Halk Müziği sanatçısı Melek Seyhan’ın  yaptığı kahvaltı programında konuşan Klas Emlak & Arsa Ofisi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbayır “Öncelikle sabah sabah buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum”dedi.

Akbayır, “Son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan hızlı ve büyük harekelilikle birlikte en çok kazandıran gayrimenkul yatırımlarıdır diyebilirim. Bu nedenle özellikle Arsa, her zaman en çok rağbet gören yatırımdır.

Amaç kazanmaksa doğru yere doğru zamanda, doğru yatırım yapmak. Biz Klas Emlak & Arsa Ofisi”, olarak: Özellikle de prim yapacak yerleri tespit edip burada doğru yatırımı yapanlara öncülük ediyor ve bu güne kadar bize güvenip bizden arsa alan müşterilerimize ve Dernek başkanlarımıza  çok çok teşekkür ediyoruz”diyerek sözlerini noktaladı.

Uzun zamandır  Gayrimenkul sektöründe yatırımda öncülük yaparak, bu güne kadar binlerce vatandaşı arsa sahibi yapan Klas Emlak & Arsa Ofisi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbayır yaptığı kampanyalarla büyük ilgi görüyor.

 

 

HABER- FERHAT CANBEY

8960453.jpg
4802052.jpg
6155327.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir