Kinezi fizik tedavi Küçükçekmece esnafının başkanlarını...

Kinezi fizik tedavi Küçükçekmece esnafının başkanlarını ağırladı

Fizik tedavi merkezlerinin öncü kuruluşlarından olan Kinezi fizik tedavi merkezi sağlıklı yaşama dair konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

28 Nisan 2017 - 11:46 - Güncelleme: 28 Nisan 2017 - 11:51

Merkezi Küçükçekmece'de bulunan kineziterapi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi sağlıklı yaşam konusunda kurum,kuruluş ve kitlelere ulaşarak tanıtım yapıyor. Küçükçekmece Esnaflar Odası Başkanlığı ve yönetim kurulunu ağırlayan Kinezi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi, misafirlerini bereket sofrasında ağırlarken çalışmaları hakkında da heyete bilgi verdi.Bu özel güne  Genel müdür İsmail Gül, işletme müdürü Özlem Dilbaz ev sahipliğini yaptılar. Uzman doktor Aytekin Akkan sunumu ile misafirlere Rus tedavisi olan Kinezi fizik Terapi hakkında bilgi verdi. Rus uzman doktor Dimitri Zenin ve Türk hekim Kibar Elisagil dolaşım sistemi, omurganın yapısı ile ilgili bilgi verirken kemiğin kasları yönetmediği, kasın kemikleri yönettiğini ifade ettiler. Dr. Dimitri  Zenin hergün suyun içilmesi gerektiğini iliklerin suyu eklemlere sıvı üretmesini sağlaması gerektiğini önemle ifade etti. 

Merak edilen sorular cevaplandırılırken fıtık rahatsızlığı hakkındaki sorular dahada merak edilenler arasında yerine aldı. Uzman doktor Aytekin Akkan kamburluğun çalışma masasında görev yapanların daha çok maruz kaldığını dile getirdi. Kanserli hastalarıda kabul ettiklerini ifade etti. Türk insanlarının vucutlarını kullanamadıklarını bu yüzden devamlı stent taktırdıklarını bunun yanlış olduğunu ifade etti. Evde yapılan egzersizlere 15 dakika ayrıldığında doktorlara, stendlere ihtiyaclarının olmadığını söyledi. Yaşama dair püf noktaları verirken SU, NEFES, FİZİK HAREKETLERİ'nin hayatın sırrı olduklarınıda katılımcılara anllattı. 

Bu özel davete esnaf odası ve kefalet kooparatifi başkanı başkanı Mustafa Yorulmaz, bakkallar odası başkanı Süleyman Nazlı, Birleşik esnaf odası başkanı Sait Yüksel, Sefaköy kamyon ve kamyonet minubusculer ve şöförler odası başkanı İhsan Çeliktaş ile vekili Durmuş Aslan ve ismini sayamadığımız çok sayıda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...