Kaybolan Abdurahman Mirzad 5. gününde bulundu

Kaybolan Abdurahman Mirzad 5. gününde bulundu

AHA İSTANBUL- 5 gün önce İrandan misafir olarak gelen kızının kapısına çıkarak kayıp olan yaşlı Adam Abdurrahman Mirzad sağ salim bulundu.

18 Haziran 2017 - 17:36 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 18:01

5 gün önce kızının yanına gelen İran uyruklu 78 yaşındaki Abdurrahim Mirzad Güngören’de kızının evinin önünde gezmek için dolaşmaya başlayınca olanlar oldu. Evin bölgesinden uzaklaşan yaşlı şahıs Güngören emniyet müdürü Sinan Çamuroğlu’nun talimatı ile mobeseler didik taranarak yaşlı adamın Güngören’deki görüntüleri tek tek izlendi. Nöbetci Amir Arif Korkmaz ‘ın bizzat yönettiği takip operasyonunda yaşlı adamın izlerine rastlandı.  Yaşlı adamın ilçe dışına çıkması olasılığına karşıda komşu ilçeler resimlerle bilgilendirilirken, telsiz anonsu ile tüm istanbul polisinede anonsla dikkat edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

ATV sabah kuşağı program yapımcısı Müge Anlı’nın talimatıyla harekete geçen ekipler hastahaneleri dolaşarak kaybolan Abdurrahim Mirzad’ın peşine düştüler. Nihayet mutlu haber geldi, Abdurrahim Mirzad ambulansla hastaneye getirilmiş ,hastaneden tedavi gördükden sonra Halkalı polis merkezine 2 gün önce teslim edildiğini tesbit ettiler. Halkalı polis merkezine giden Müge Anlı’nın ekibi ile yaşlı adamın Damadı ve kızı Halkalı polis merkezinde  yaşlı adamı teslim alırken mutluluklarına diyecek yoktu. Yaşlı Adamın damadı Hüseyin Bucak mutluluğunu ifade ederken “ Bizleri bu olayda yanımızda olan Güngören ilçe emniyet müdürü Sinan Çamıroğlu ve ekibine, kendisine ulaştığımız andan itibaren hep yanımızda hissettimiz Müge Anlı’ya ve onun  ekibine, Halkalı polis merkezi amirliğine, bizlerle gece gündüz sokaklarda arama yapan tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.. Babalar gününde bize en güzel hediyeyi verdiler. ”dedi. Babalar gününde babasına kavuşan kızı ise ayrı bir mutluluk yaşadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...