KARTAL ZABITASI DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

KARTAL ZABITASI DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Görev kapsamında denetim, bilgilendirme ve düzenleme faaliyetlerini özverili bir şekilde yürüten Zabıta Müdürlüğü, vatandaşları bilinçlendirici bir tutum sergileyerek çalışmaya özen gösteriyor

16 Eylül 2014 - 10:54 - Güncelleme: 16 Eylül 2014 - 10:58

Yollara ve sokaklara rastgele bırakılan inşaat atıkları ve hafriyatların denetimi için 7 gün 24 saat çalışan Zabıta ekipleri, İmar Kanununa aykırı faaliyette bulunduğu tespit edilen yapıların denetimini ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiriyor. Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye tarafından belirlenen saatler dışında gürültülü şekilde inşaai faaliyet gösteren şahıs veya şirketlere gerekli uyarıları yaparken çalışmaya ısrar edenlere cezai işlem uyguluyor.

 

Haftanın 7 günü, 12 mahallede kurulan semt pazarlarını denetleyen Kartal Zabıtası, nizami etiket kullanmayan, bina ve işyeri girişlerini kapatan, ağaçlara, balkon pencere vs. korkuluklarına ip bağlayan, tezgah sınırlarını aşan, çöplerini gelişi güzel atan ve bağırarak satış yapan esnafa uyarıda bulunuyor.

 

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından bildirilen ve belediyeden İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı almadan faaliyet gösteren iş yerlerine tebligat yapan Zabıta ekipleri, tebligat neticesinde ruhsat almayan işyerlerini mühürlerken belediye sınırlarında faaliyet gösteren ancak teşhir ve ticari amaçlı malzemeleri iş yerlerinin önüne koyarak vatandaşların geliş geçişini engelleyen iş yerlerine de gerekli uyarıları yaparak yaya trafiğinin sağlıklı ve düzenli işlemesi için çalışıyor.

 

Okulların açılmasıyla birlikte Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, öğrencilerin okula giriş çıkış saatlerinde okulların bulunduğu caddelerde hazır bulunarak öğrencilerin okullarına güvenle giriş çıkışını sağlıyor.  

4811408.jpg
5179736.jpg
169196.jpg
2458958.jpg
2991080.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...