İstanbul Valisi Vasip Şahin Çatalca’yı ziyaret etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin Çatalca'yı ziyaret etti

AHA- ÇATALCA- Çatalca ziyaretinde ilk olarak Çatalca Kaymakamlığı'na geçen Vali Şahin'i, burada Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve daire müdürleri karşıladı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile makamında bir süre görüşen Vali Şahin daha sonra Çatalca Belediyesini ziyaret etti.

03 Eylül 2015 - 12:10

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ziyaretinin ilk ayağında Kaymakam İnci Sezer Becel ile bir araya geldi. Ardından Çatalca Belediyesi'ne geçen İstanbul Valisi Vasip Şahin burada Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile makamında görüştü.

VALİ ÇATALCA BELEDİYESİ'Nİ DE ZİYARET ETTİ

Vali Vasip Şahin'i Çatalca Belediyesi'nde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Çatalca Belediyesi daire müdürleri karşıladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından başkanlık girişinde çiçekle karşılandı. Daha sonra Başkanlık makamında devam eden ziyarette, Çatalca Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları Başkan Cem Kara tarafından Vali Vasip Şahin'e aktarıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e eşlik ederek, belediye binası ile ilgili olarak da kısa bilgiler verdi.

 

AHA HABER MERKEZİ

4274905.jpg
6376315.jpg
3380368.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...