İstanbul Valisi Şahin’den yeni yıl mesajı

İstanbul Valisi Şahin'den yeni yıl mesajı

İstanbul Valisi Vasip Şahin yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında,' 2018’de iyiliğin, kardeşliğin, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin hâkim olmasını’ diledi.

31 Aralık 2017 - 11:11 - Güncelleme: 31 Aralık 2017 - 11:23

İstanbul Valisi Vasip Şahin yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali şahin mesajında  2018’de ‘iyiliğin, kardeşliğin, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin hâkim olmasını’ diledi.

Mesajında yeni yılın İstanbullulara, Türkiye’ye ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni eden şahin  şu ifadeleri dile getirdi: “Saygıdeğer İstanbullular, 2017 yılını geride bırakırken 2018 yılını taptaze umutlarla karşılamanın sevincini yaşıyoruz.

Aziz milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi 2017 yılında da birlik ve dayanışma içinde tüm güçlüklerin üstesinden gelmiş; güçlü ve istikrarlı bir ülke olmanın yanında, tüm dünyada barışın ve huzurun tesisi için gereken azim ve kararlılığı ortaya koymuştur.

Muhteşem bir tarihin, nadide bir coğrafyanın, eşsiz bir kültür mozaiğinin üstünde yükselen İstanbul’un; 2018 yılında da sosyal, kültürel, ekonomik alanda gelişmesini artırarak aydınlık geleceğe doğru emin adımlarla yürüyüşüne devam edeceğine şüphem yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılına iyiliğin, kardeşliğin, sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin hâkim olması dileklerimle yeni yılın İstanbullulara, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.”

                                                                 Not: Foto İstanbul Valiliği sitesinden alınmıştır.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti