İSKENDER IĞDIR PARKI YENİLENİYOR

İSKENDER IĞDIR PARKI YENİLENİYOR

AHA-Bakırköy--Bakırköy Belediyesi Osmaniye Mahallesi’nde bulunan İskender Iğdır Parkı’nı yeniliyor.

28 Ağustos 2015 - 10:46 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 18:09

AKUT’un kurucuları arasında yer alarak 1999 depreminde çok fazla sayıda insanımızın hayatını kurtaran dağcı İskender Iğdır’ın adına Bakırköy’de yapılan İskender Iğdır Parkı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla yenileniyor.

Bakırköy Belediyesi tarafından yeniden yapılan İskender Iğdır Parkı’nda incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu parkın bir ay içinde hizmete açılacağını da müjdeledi.

İskender Iğdır Parkı’nın 5.333 metrekare alan üzerine kurulu olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “İçerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları ve etüt merkezi bulunan İskender Iğdır Parkımızı bir ay içinde hizmete açacağız. Parkımızda ayrıca etüt merkezine çocuklarını getiren ailelerimizin ve Bakırköylü yurttaşlarımızın  vakit geçirebilecekleri, çaylarını yudumlayabilecekleri  kafeteryası bulunacak. İlçemizi daha yeşil, daha yaşanabilir yapmak üzere bütün personeliyle Bakırköy Belediyesi ailesi olarak çalışmalarımıza gece-gündüz devam edeceğiz.”

 

İskender Iğdır, 2000 yılında Ağrı Dağı’nın en tehlikeli noktası olan 4.900 metre rakımlı Cehennem Deresi mevkiinde ayağı kayarak uçuruma yuvarlanıp hayatını kaybertmişti.

 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

2629111.jpg
1083937.jpg
4779875.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...