Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulu akademisyen Mahmut Topçu’dan...

Haznedar Abdi İpekçi Ortaokulu akademisyen Mahmut Topçu'dan sorulacak

AHA İSTANBUL - Güngören'de bulunan Haznedar Abdi İpekçi orta okulu müdürlüğüne özel adam Akademisyen Mahmut Topçu getirildi.

13 Eylül 2018 - 10:20

Devlet okulları eğitim kalitesinden ödün vermezken  kalitenin asıl gizli kahramanları ise yöneticiler ve öğretmenlerdir. Okullar yılların deneyimlerine sahip, kendilerini akademik olarak eğitmiş özel insanlara teslim edilirken devlet okullarının her geçen gün marka değerleri artarak milletin göz bebeği oluyor. Haznedar Abdi İpkeçi orta okuluda bölgenin en gözde okulları arasında yer alırken okul müdürlüğüne akademisyen , eğitimin içinden gelen Mahmut Topcu getirildi.

 

Mahmut Topcu Kimdir?

Aslen Sivaslı olup ilk, orta eğitimini Sivas'da okurken , lise eğitimini imam hatip lisesinde Sivas'da tamamaladı. İstanbul Üniversitesi İlahiyat fakültesi mezunudur. İstanbul üniversitesi Felsefe din bilişmleri, din eğitimi alanında yüksek lisans yaptı. Yalova islami bilimler fakiültesinde Felsefe ve din bilimlerinde doktarısını yapmakta.

Öğretmenlikde ilk görev yeri olarak Güngören'de bulunan Lütfü Kırdar'da öğretmenliğe başladı. 2 yıl öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 5 yıl Güngören İmam Hatip Orta okulunda görev yaparken 4 yıl idarecilik görevinde bulundu. Son olarak atama olarak geldiği Haznedar Abdi İpekci orta okulunda okul müdürü olarak görev yapacak. Mahmut Topcu evli 2 çocuk babası. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük. Müh. Necati Çilingir
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük....