Hatice Çimen gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hatice Çimen gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hatice Çimen sevdiklerini Gözü yaşlı geride bırakarak son yolculuğuna uğurlandı.

04 Eylül 2017 - 15:10 - Güncelleme: 04 Eylül 2017 - 16:06

Aslen Siirtli olan 33 yaşındaki Hatice Çimen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Güngören'in sevilen kızı olarak da bilinen Hatice Çimen'in  ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.Hatice Çimen tatil için babasının kullandığı araçla Balıkesir yönüne giderken kaza geçirmiş ve hayatını kaybetmiş diğer aile fertleri ise yaralanmıştı.

33 yaşında hayatını kaybeden Hatice Çimen için Güngören Akıncılar Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.  Kazada yaralanan anne Yıldız Çimen ve kardeşleri Ayşe ,Zeynep ,Meryem ,Ahmet ve Yusuf Çimen Kardeşler ve amcaları Fahrettin Çimen taziyeleri tek tek kabul etti. Kaza izleri anne ve kızlarının yüzünden hala belli olurken yakın akrabaları da bu olayda acılı aileyi yalnız bırakmadı.Namaz öncesi rahmetlinin musalla taşında yatan naaşının başına gelen kardeşleri ve annesi son yolculuğunda gözyaşlarıyla tabutu öperek veda ettiler.

Cenaze namazı İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı tarafından kılınan  Hatice Çimen Esenyurt Gülbahçe Mezarlığı'na defnedildi. Defin sonrası taziyeler Fatih Kadınlar pazarında bulunan Tillo derneğinde 2 gün boyunca kabul edildi. 

Cenaze namazı saflarına 18 yıldır aynı firmada çalışan rahmetli Hatice çimen'in işyeri sahipleri, Rıfat Ahmet Cezmi ve Mustafa Aşuroğlu Kardeşler, eski Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Aşıkkutlu, eski MHP ilçe başkan yardımcısı, uzun yıllar aynı mağazada görev yapaN mesai arkadaşları Esra Sekman ve Sezen  saflarda yerlerini alırken 20 yıllık komşuluk yapmış kendisini bizzat tanıyan esnaf arkadaşları Vahap Karakılıç,Taner Bozkurt ,Şenol Çimen ,Faruk Özdemir ,İkran Aydın, Yusuf Güler Hacı Akbaba ,Necati Akbaş ,Osman Belgün ,Hüseyin Şirin ,Volkan Altun ,Rasim Yavuz, Erkan Karayiğit ,Eray sertcan, Fikret Yonar, Seyit Gürünlü, ve rahmetlinin kuzeni Suat Çimen ile eşi ,  ismini sayamadığımız çok sayıda aile yakını ve rahmetlinin arkadaşları son yolculuğunda hazır bulundu.

2017/09/5844761.png
2017/09/5814228.jpg
2017/09/554156.jpg
2017/09/1486166.jpg
2017/09/7174467.jpg
Kaynak: AHA AKBABA HABER AJANSI

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti