Hamdi Karakaya; Meral Akşener İlacı Türkiye’ye İYİ Gelecek

Hamdi Karakaya; Meral Akşener İlacı Türkiye'ye İYİ Gelecek

İstanbul yapılanmasına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Bahçelievler'de de bayrağı İYİ Adam Hamdi Karakaya'ya teslim etti.

09 Aralık 2017 - 17:22

İYİ Parti siyasi arenada hızlı bir şekilde yerini alırken İstanbul teşkilatları da birer birer açıklanmaya başlandı. İYİ Parti Bahçelievler ilçe başkanlığına usta siyasetçi ülkücü camianın yakından tanıdığı isim olan Av. Hamdi Karakaya getirildi. Av. Hamdi Karakaya İYİ Parti'de olmanın gerekçelerini açıklarken, ''Meral Akşener hanımefendinin Türkiye'deki sıkışmış siyasi hayatı ferahlatacağını bu toplumun siyasetteki yerinin İYİ Parti olacağını kadınların elinin değdiği siyasette nezaket ve inceliğin hüküm süreceğini ve vatan bayrağının birliğinin sağlandığı yer olduğu için Meral Akşener ilacının Türkiye'ye iyi geleceğini bildiğim için burada siyaset yapıyorum'' dedi.

Av. Hamdi Karakaya Kimdir?

1954 Erzincan doğumlu olup ilk, orta, lise eğitimini Erzincan'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1975 yılında Ülkü Ocakları kurucu başkanlığı, 1977 yılında İstanbul MHP Gençlik Kolları başkanlığı, 1992-2004 yılları arasından Bahçelievler Belediye ve İBB Meclis üyeliği ve 1994-1999 yılları arasında da Bahçelievler Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunurken, 1982-1983 yılları arasında da Cumhuriyet Savcılığı görevinde de bulundu. 2014 yılında Erzincan'da MHP Belediye Başkan adayı olarak siyasi arenada yerini aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...