Hakan Taşpulat Asil Eğitim ve AFM Sağlık Okullarının Eğitim...

Hakan Taşpulat Asil Eğitim ve AFM Sağlık Okullarının Eğitim Koordinatörü Oldu

Güngören Afm Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hakan Taşpulat Afm Sağlık Okulları ve Asil Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörlüğüne getirildi.

07 Haziran 2017 - 11:45

Eğitim sektöründe kendini kanıtlamış ve yaklaşık 15 yıldır eğitim camiasının içinde olan Hakan Taşpulat Asil okulları ve AFM sağlık liseleri eğitim koordinatörlüğü görevini üstlendi. 2012 yılında Bahçelievler AFM sağlık kolejinde kurucu müdür olarak göreve başlayan Taşpulat, 2014 yılından bugüne kadar Güngören AFM sağlık meslek lisesinde okul müdürü olarak görev yapmaktaydı. 2002 yılından bu yana çeşitli eğitim kurumlarında görev alarak, eğitim alanında kendisini kanıtlamış Hakan Taşpulat , yeni görevi olan Afm Sağlık Meslek Lisesi ve Asil Okulları Eğitim Koordinatörlüğü görevini üstlenerek eğitim camiasına katkı vermeye devam edecek.

Hakan Taşpulat Kimdir ?

Aslen Malatya'lı olan Hakan Taşpulat, 1980 İstanbul doğumlu olup ilk, orta ve lise  öğrenimini İstanbulda tamamladı.İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümününden  2002 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yapan Hakan Taşpolat bugüne kadar çeşitli eğitim kurumlarında görev aldı.

1 çocuk babası olan Hakan Taşpolat, Üniversite yıllarında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi şehir tiyatrolarında Muhsin Ertuğrul sahnesinde idarecilik yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor