Vahap Küçük gözyaşı ve dualarla ebediyete uğurlandı

AHA İSTANBUL - Malatya Doğanşehir belediye başkanı Vahap küçük sevenlerini gözyaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.


Vahap Küçük gözyaşı ve dualarla ebediyete uğurlandı

Aslen Malatyalı olan geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Malatya Doğanşehir belediye başkanı Vahap  Küçük 78 yaşında hayata veda etti. Rahmetli belediye başkanı Vahap Küçük için İstanbul Sarıyer Kilyos mezarlığında aile kabristanında düzenlenen cenaze töreni ile dualarla ebediyete uğurlanırken gözyaşları da sel oldu. Küçük ailesinin acısına ortak olup, rahmetli belediye başkanı Vahap Küçük'ün son vedasında cenaze namazı saflarında sağlık bakanı Dr. Fahrettin Koca, AK parti MYK üyesi Malatya milletvekili Öznur Çalık, İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, Veli Ağbaba,  İstanbul valisi Ali Yerlikaya, Ankara valisi Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir belediye başkanı, Selahattin Gürkan, Esenler belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Malatya Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Çınar, Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya iş adamları dernek başkanı Yunus Akdaş ve yönetim kurulu ile ismini sayamadığımız çok sayıda  kurum kuruluş yöneticileri son veda da saflarda yerini aldılar.       İstanbul müftüsünün kıldırdığı cenaze namazında sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetten ruhuna hediye edilip, haklar helal edildi. Rahmetlinin çocukları Vahap, Kenan, Halis, Mustafa Küçük kardeşler mezarlık  alanında taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetli Vahap Küçük'ün kılınan cenaze namazı sonrası naaşı omuzlarda yakındaki kabrine taşınarak dualarla defnedildi. Rahmetlinin çocukları ve çok sayıda torunları,  atalarını toprağa verirken gözyaşlarıyla uğurladılar.

Defin esnasında   Malatya milletvekili Öznur Çalık rahmetli Vahap Küçük'ün eşi Hüsniye Küçük'ü bir an olsun yalnız bırakmayarak acısına ortak oldu. Defin sonrası katılımcılara günün anısına Yasin-i Şerif de hediye edildi.  

Akbaba Haber Ajansı olarak Malatyalı değerimiz, büyüğümüz rahmetli Vahap Küçük'e Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Nur içinde yatsın.