Bakan Murat Kurum Söz verdi, Posof itfaiye aracına kavuştu

AHA ARDAHAN - Geçen yıl düzenlenen Ardahan Posoflular Seyran şöleninde bakan Murat kurum söz verdi, sözünün erbabı çıktı.


Bakan Murat Kurum Söz verdi, Posof itfaiye aracına kavuştu

İstanbul Ardahan Posoflular Dernek başkanlığının her yıl geleneksel düzenlediği Seyran şöleninin bir yenisi daha geçen yıl 9 Haziran 2019'da  Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştı. Katıldığı Seyran şöleninde Bakan Murat  Kurum Posof belediyesinin ihtiyacı olan donanımlı itfaiye aracı hediye edeceğini sözünü verirken, Posoflu ların yüreğine coşku seli sarmıştı. Şölenin yıl dönümünde Aradan bir yıl geçmesine  nazaran bakan Murat Kurum'un sözü yerde kalmadı. Tam donanımlı teşekkürlü itfaiye aracı Posof belediyesi'ne hediye edildi. İstanbul Ardahan Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a yayınladığı mesajda teşekkür etti. Başkan Aydın Karadağ mesajında  HAYIRLI OLSUN, KAZASIZ, BELASIZ, YANGINSIZ GÜNLERDE KULLANMAK DİLEKLERİMİZLE....
Geçen sene geleneksel seyranımızı ziyaret Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un söz verdiği tam teşekküllü YANGIN SÖNDÜRME VE KURTARMA ARACI Posof Belediye Başkanlığımıza teslim edilmiştir. Sayın Bakanımız Murat Kurum başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, Saklı cennet ilçemize Hayırlı olsun. dedi.