Melih Demiral'ın bağışı Kızılay ve Getir aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor

AHA - Juventus'un Türk futbolcusu Emre Demiral Türkiye'de yaşanan korona krizine duyarsız kalmayarak taşın altına elini koydu.


Melih Demiral'ın bağışı Kızılay ve Getir aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor

Juventus'ta oynayan Türk futbolcumuz Emre Demiral gönderdiği 2000 yardım erzak kolisini  Türkiye'de kızılay aracığıyla ve GETİR şirketinin lojistik imkanlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Konu hakkında açıklama yapan Kızılay yönetim kurulu üyesi Ercan Tan "Değerli futbolcumuz Juventus'tan Türk kızılayına gönderdiği 2000 erzak kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışmalarımız başladı. Bu 2000 koliyi Türkiyenin değişik bölgelerine ihtiyaç sahiplerine GETİR vasıtasıyla birebir ulşatırmaya çalışacağız. Bu özverilerinden dolayı Emre Demiral'a  teşekkür ediyorum "dedi. GETİR'in kurucusu Tuncay Tütek'de yaptığı açıklamada "Bizde GETİR olarak bu kolilerin dağıtımında ücretsiz olarak katkıda bulunacağız" dedi. 

Güngören Kızılay şube başkanlığında yapılan hazırlığı şube başkanı Erhan Tan bizzat yönetirken Türk futbolcu Melih Demial'ın duyarlılığına da teşekkür etti.