Güngören deprem yarasına ortak oldu

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketine Güngören 2 tırı uğurlayarak yaralara merhem oldu.


Güngören deprem yarasına ortak oldu

Tüm Türkiye'de Elazığ ve Malatya depremine yardımlarla koşarken Güngören'de 2 tır dolusu yardımı Kızılay'a teslim etti. Güngören Belediye başkanlığının  gerçekleştirdiği yardım tırları yola çıktı. Yıldız teknik Üniversitesi içerisinde bulunan Güngören Kızılay şube başkanlığı önünde hareket eden tırları Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan, belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül, belediye grup başkanvekili Tarık Tanbur, Güngören Kızılay şube başkanı Erhan Tan, Yıldız teknik üniversitesi genel sekreter yardımcısı Ahmet Yüksel Karahan   ve çok sayıda meclis üyeleri, spor camiası  ve İşadamları tırları uğurlamada hazır bulundular. Tırlar içerisinde hijyen malzemeleri, kışlık yiyecek, gıda ve çok sayıda ihtiyaç malzemesi bulunmakta.

Tırları uğurlamadan sonra Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ömer Can Tan Kızılay çalışmaları hakkında Güngören Belediye başkanı ve heyetini çalışmalar hakkında bilgi verirken Üniversite öğrencileri için kurulan Butik mağazasının çalışmaları hakkındada bilgi verdi. Kızılay şube başkanı Erhan Tan ise programa katılan heyete yeşilay çalışmalarını tek tek anlattı. 

Bu özel günde belediye meclis üyeleri Nedim Karakaş, Ensari Kale, Engin Yılmazel, Süleyman Üstün, Birsel Çatkın, Nazan Gülöz, Hamiyet Özçelik,    Nedim Kuşçu Spor kulübü Başkanı milli antrenör Nedim Kuşçu hazır bulunurken  ve iş adamı Sadrettin  Kurumahmutoğlu Kızılay derneğine jeneratör teslim ederek bu özel güne damgasını vurdu.