Engelli okçular hedefe değil kalplere nişan aldı

AHA İSTANBUL - 3 Aralık Engelliler haftası münasebetiyle Türkiye'de bir ilk daha gerçekleşerek engelliler arası Okçuluk müsabakasında hedefte kalpler vardı.


Engelli okçular hedefe değil kalplere nişan aldı

3 Aralık Engelliler haftası münasebetiyle Ata Sporları konfederasyonu koordinatörlüğünde engelli vatandaşlar arası geleneksel Okçuluk yarışları düzenlendi. İstanbul Güngören Mimar Yahya baş stadı da gerçekleşen turnuvaya Türkiye'nin birçok ilinde engelli usta komşular katılırken Güngören belediyesi Engelliler koordinasyon, Ümraniye belediyesi engelli okçular takımı, Tozkoparan Okçuluk takımı, ferdi yarışmacılar da bu turnuvada yerin aldılar. Acemiler hocaların verdikleri kısa eğitimle enhel tanımayan okçular  attıkları oklar hedefte yerini bulurken engelsiz  başarıyı bir kez daha kanıtladılar. Usta okçular ise turnuva yarışında ustalıklarını sergilerken seyircilerin de takdirlerini topladı. Bu özel günde Atasporları Konfederasyon başkanı Hacı Sürmeneli ve İstanbul Güngörenspor kulübü  genel sekreter Mustafa Akbaba turnuvaya katılan tüm misafirleri ağırlarken Güngören ilçe milli Eğitim müdürü Yusuf Kahraman,  Gençlik Spor ilçe müdürü Remzi İlhan, Geleneksel Okçuluk federasyon başkanı Cengiz Öksüz, AK Parti Güngören ilçe Başkanı Bünyamin Baş, MHP ilçe başkanı Alpaslan Aldır ve yönetim kurulu ise tam kadro katıldılar. Konyalılar dernek Başkanı Hasan Bozkır, Nedim Kuşçu Spor kulübü Başkanı milli antrenör Nedim Kuşçu ve ismini sayamadığımız çok sayıda özel davetli turnuvada yerlerini aldılar. 

Engelliler arası Okçuluk yarışlarında dereceye girenler acemi ve ustalar madalyalarını protokolden aldılar. Toplu çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu özel günde ebedileşmiş oldu.