Tuncay Azaphan öğrencileri Çanakkale'deki kardeşlerine " Merhaba " dedi.

AHA İSTANBUL - Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen, Veli ve Öğrencileri “KARDEŞ OKUL” projesi kapsamında “KARDEŞ ÖĞRENCİ”lere Merhaba Kardeşim dedi.


Tuncay Azaphan öğrencileri Çanakkale'deki kardeşlerine

Çanakkale’de eğitim gören 40 öğrencimiz, Çanakkale’de görev yapan okul yönetimi  ve öğretmen arkadaşımızın vasıtasıyla öğrencilerin kıyafet ihtiyacı olduğunu tespit edilerek  “KARDEŞ OKUL” projesi kapsamında “KARDEŞ ÖĞRENCİ”lere Merhaba kardeşim! demek için çalışmalara başladı.

 Matematik Öğretmeni Gözde BARUT’un organizesi ile isimleri gizli olarak sadece beden numaraları alınan 40 öğrenci için; Öğretmen, öğrenci, veli ve gönüllü bağışçıların katkılarıyla gerekli malzemeler her bir öğrenciye yaş ve beden ölçülerine göre kışlık ihtiyaçları takım olarak -bot, spor ayakkabısı, mont, pantolon, kazak, eşofman takımı, atlet, çorap- hediye paketleri ve  bir bağışçımız tarafından okulda kullanılmak üzere voleybol ve futbol topları Çanakkale’ye ulaştırıldı. 

Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat ÖZTÜRK “ Merhaba Kardeşim diyen, Merhaba Kardeşim demenin usulünde naif ve zarif olan ; Meslektaşım Gözde Hanım başta olmak üzere tüm meslektaşlarıma, velilerimize, bağışçılarımıza ve güzel yürekli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, İyi ki varsınız” dedi.

 Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi bir çalışmamın başarılı olmasının gururunu yaşayarak yeni çalışmalara yelken açtı.