Mevlid kandili sonrası , Yeniden Refah Partisi kazanlar dolusu aşure dağıttı

AHA İSTANBUL - Peygamberimizin doğum günü olan mevlid kandilinde Güngören Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığı 10.000 aşure dağıttı.


Mevlid kandili sonrası , Yeniden Refah Partisi kazanlar dolusu aşure dağıttı

Cihan peygamberi Hz Muhammed Mustafa'nın doğum gününde mevlid kandili programları tüm dünya islam coğrafyasında gerçekleşti. Türkiye'de gerçekleşen bir çöp programlarda doğum günü kutlanırken Güngören Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığı bu özel güne ayrı bir tat ve anlam kazandırdı. 

Güngören Kale Center önünde cumartesi günü aşure kazanları kurularak vatandaşlara aşure ikram edildi. Dualarla başlayan programda vatandaşların ilgisi büyük oldu. Güngören İlçe Başkanı Selçuk Altınel ve yönetim kurulu vatandaşlara aşure ikramı dağıtımında adeta birbirleriyle yarıştılar. Aşure ellerine alan vatandaşlar hatıralarına bir kez daha yansıyan mevlid kandilinde  birbirlerini bir kez daha kutladılar. 

Programı Yeniden Refah Partisi il başkan yardımcısı Mahmut Gül, yönetim kurulu üyeleri Yücel Öztürk, Dursun Kaplan Fehmi Gülaçar,  ve çok sayıda Güngören mahalle muhtarı da bu özel günde yerlerini aldılar.