Güngören Cemevi Bereket Sofrasını Canlarıyla Paylaştı

AHA İSTANBUL - 7'den 77'ye Güngören Canları Pirsultan Abdal derneği birlik beraberlik bereket sofrasında bir araya geldiler


Güngören Cemevi Bereket Sofrasını Canlarıyla Paylaştı

Yaptığı çalışmalarla gönüllere hitap eden Güngören Cemevi Pirsultan Abdal Derneği bereket sofrasının bir yenisini daha kurdu. Güngören Köyiçinde bulunan Dernek merkezinde sabah kahvaltı programı düzenlendi. Dernek başkanı Zeynel Abidin Özbey ve yönetim kurulu davete katılan canları bizzat ağırlayarak uğurladılar. Bereket sofrası öncesi Pirsultan Abdal derneği bölge Cem evi dedesi Haydar Polat yaptığı dualarla şükürler sunulurken birlik beraberlik mesajı verdi. Çok sayıda Canlar katılırken özel konuklarda hazır bulundular. Bu özel güne Bayrampaşa belediye meclis üyesi Çetin Tüfekçi, milletvekil adayı Mersin Balkan, eski Chp yöneticilerinden İsmail Ayhan, iş adamı Niyazi Kızıltan, divi Sinema sanatcısı Muharrem Erdemir, Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu üyesi Mehmet İsimbay ile ismini sayamadığımız çok sayıda davetli hazır bulundular. Dernek başkanı Zeynel Abidin Özbey gelen heyete cem Evi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kahvaltı sonrası yapılan muhabbetler ve sohbetlerde bu özel günün anlamını ölümsüzleştirdi. 

Dernek yöneticilerinden Şadiye Bozyurt, Ayzer Altınel, Gülizar Karakuş, Suha Alhas, ve Zübeyde Eligüzel'!in kendi elleriyle hazırladıkları kahvaltı ikramlarını misafirlerine sundular.