Sümeyye Kambur ve Rıdvan Taşar Dünya evine dostlarının şahitliği ile girdiler

AHA İSTANBUL - Kambur ve Taşer aileleri evlatlarının mutluluk mürüvvetlerini dostlarıyla paylaştılar.


Sümeyye Kambur ve Rıdvan Taşar Dünya evine dostlarının şahitliği ile girdiler

Güngören Belediyesi meclis gurub başkan vekili Tarık Kambur'un kızı Sümeyye Kambur hayatını Rıdvan Taşar'la birleştirerek dünya evine girdi. Bayrampaşada bulunan Svadba Lounge düğün sarayında yapılan nikah törenininde,  mutlu çiftin mutluluğuna çok özel konuklar katılarak şahitlik ettiler. Bayrampaşa belediyesi nikah memurunun kıydığı Nikahta mutlu çifte imzalarıyla  Ak Parti meclis gurup başkan vekili Mehmet Muş, eski milletvekili Nusret Bayraktar, Güngören belediye başkanı Bünyamin Demir, İBB meclisi Encüment üyesi Ömer Lütfü Arı , Güngören  Ak Parti ilçe başkanı Bünyamin Baş, Eski ilçe başkanı Ercüment Sever, Av. Ahmet Aydın, Ak parti kadın kolları başkanı Şenel Savcı ve mutlu çiftin arkadaşları şahitlik ettiler. Düğün merasiminde imzaların atılmasıyla Ak Parti Grup başkan vekili Mehmet Muş müstakbel çifte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nasihatını hatırlatarak gençlerin kendilerine düşen görevi bildiklerini dile getirdi. Eski milletvekili Nusret Bayrak'tar ise çifte mutluluklar dilerken aile birliğinin sonunda devletlerin kurulduğunu hatırlatarak nikah cüzdanını mutlu çiftin her ikisine taktim etti. 

Düğün sahipleri Nikah'da Tarık ve Fidaye Kanbur çifti ile dünürleri Bilal ve Ayşe Taşar çifti davete icabet eden misafirlerini tek tek karşılayarak ağırladılar.  Misafirler arasında  Yeni Malatyaspor kulübü 2. başkanı Aziz Yalçınkaya, Güngören belediyesi basın yayın müdürü Abdullah Yılmaz, fatih vergi dairesi müdürü Mustafa Şahin,  Beylikdüzü kızılay başkanı olan Aynı zamandada Güngören Kulüpler birliği başkanı Atilla Kırali, Güngören birleşik esnaf ve sanatkarlar odası başkan vekili Nezir Kinin, Güngören Trabzonlular dernek  başkanı İbrahim Yılmaz, eski il genel meclis üyesi Donatı Gayrimenkul değerleme yönetim kurulu başkanı İbrahim Ethem Yiğitol, Milli antrenör Nedim Kuşçu, İMKB okul müdürü Mehmet Mesut Bölükbaşı, eski il genel meclis üyesi Seyfettin Dilaver, meclis üyesi Eyüp Şenocak, Özcan Efilti, Malatya İkizpınar derneği başkanı Nevzat Kaya ve yönetimi, Trabzon Of kıyıboyu dernek başkan yardımcısı gazetci yazar Sadullah dervişoğlu ve yönetimi,  Kasder Güngören şube başkanı Murat Kaboğlu, iş adamı Süleyman Erbaşı ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı Kanbur ve Taşar ailesinin mutluluğuna ortak oldular. 

Gelinin dedesi Mehmet Kanbur kendisinin 51 yıllık evliliği olduğunu, mutlu çifte evlilikde bir ömür boyu yaşamanın sırlarının başında karşılıklı sevgi ve saygının olduğunu dile getirdi. Damadın annesi Ayşe Taşar ise mutluluğun altan almakla, susmakla, tatlı dilden geldiğini söyledi. Damadın babası Bilal Taşar mutluluğun anahtarının sabır olduğunu ifade ederken her iki aileninde  mutlu çiften ortak  talepleri en az 3 torun oldu.