Bünyamin Demir Güngören'in sporu için taşın altına elini koyuyor

Güngören amatör kulüpler birliği geleneksel iftar bereket sofrasının bir yenisini daha kurarak Güngören sporunun geleceğini masaya yatırdı


Bünyamin Demir Güngören'in sporu için taşın altına elini koyuyor

Güngören  Amatör Futbol Kulüpler Birligi ilçemizdeki bütün spor kulüplerimizin yoneticilerine, teknik kadroya ve gruplarında şampiyonluk olmuş sporculara iftar yemegi verdi 
Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in de katıldığı yemekte Güngören’deki spor  tesisleri hakkında  önemli mesajlar verildi
İlk sözü alan Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali “ Buraya bir teşekkür afişi astık ve dedik ki sporun ve sporcunun yanında olan belediye başkanımıza teşekkür ederiz.
Henüz 2 aylık belediye başkanına neden teşekkür ettik. Şöyle ki sayın başkanımızı seçim sürecinde iyi takip ettik
Hemen hemen her konuşmasında spor tesisleri konusunda elinden ne geliyorsa fazlasıyla yapacagını ifade etmişti 
İlk önce uzun yıllar çeşitli nedenlerle bitirilemeyen Köyici’ndeki spor kompleksinin yeniden ihaleyle sonuçlanmasında önemli gayret sarfetti. Yeni tesislerin iyileştirmesi için de ciddi çalışma içerisinde.
Bizler yine bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz.
Güneştepe ‘deki mevcut sahamızın bir an önce Büyükşehirle koordineli olarak yenilenmesi, Tozkoparan ‘daki sahanın yenilenmesi ve bütün kulüplerin hizmetine sunulması, Mimar Yahya Baş stadının da daha kullanılabilir konuma getirilmesi yine 3 mahallemiz olan Haznedar, Güven ve Mareşal Çakmak ilgilendiren eski Magirus şimdiki Güngören Park’ta da bir spor alanı oluşturulması konusunda başkanımızdan bir çalışma bekliyoruz. Böylece Türk sporuna degerli sporcular yetiştirmiş Güngören ileride bu başarısını ileri boyutlara ulaştıracaktır.” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Güngören’in yeni Belediye Başkanı Bunyamin Demir de yaptığı konuşmada “ Biz de spora çok önem veriyoruz.
Köyici’deki tesisin ihalesi yapıldı. Bir an önce bitmesi noktasında takipçisi olacağız. Hatta futbol alanının erkenden hizmete girmesi için de çalışma yapacağız. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara bulaşmamasında spor önemli bir etkendir. Biz yerel yöneticilerin görevi de buna katkı sağlamak olmalıdır. Biz Belediye olarak sporu çok önemsiyoruz. Sporcularımız icin ne gerekiyorsa yerine  getireceğiz.” dedi.
İftar yemeğine katılan bütün misafirler çok memnun olduklarını verilen mesajları da çok dogru bulduklarını ifade ettiler.