Güngören Emniyet Müdür yardımcılığı Hasan Fehmi Talay'a teslim

Kısa bir süre önce Güngören emniyet müdürlüğünde halkın derdini kendine dert edinen özel adam müdür yardımcısı Hasan Fehmi Talay göreve başladı


Güngören Emniyet Müdür yardımcılığı Hasan Fehmi Talay'a teslim

Uzun yıllar Polis merkezi amirliği görevinde bulunan mesleki kariyerinde üstün başarı belgesi olan Hasan Fehmi Talay Güngören Emniyet Müdür yardımcısı olarak kısa bir süre önce göreve başladı. Emniyet teşkilatına 1989 yılında giren Gaziantep ve Elazığ'da ilk göreve başlayan emniyet müdür yardımcısı Hasan Fehmi Talay 1999 yılından bu güne kadar İstanbul'da Fatih, Kağıthane emniyet müdürlüğünde Polis merkezi Amiri olarak halkın içinde ve vatandaşın dertleriyle dertlenerek uzun yıllar görev yaptı. İstanbul yaşantısının gerçeklerini çok iyi bilen , disiplinden ödün vermeyen, mesai arkadaşlarıyla takım ruhuyla çalışan naif, güler yüzlü iyi bir yönetici. 

Hasan Fehmi Talay Kimdir?

1964 doğumlu olup Aslen Erzurumludur. İlk orta ve lis eğitimini İzmir'de tamamladı. AÖF kamu yönetimi mezunu olup 1989 yılında mesleğe ilk adımını attı. 10 yıl Gaziantep ve Elazığ illerinde görev yaptıktan sonra 1999 yılından bügüne kadar İstanbul'da görev yapmakta. Evli iki çocuk babası olan Güngören emniyet müdür yardımcısı Hasan Fehmi Talay sağlıklı yaşamı destekleyen, yürüyüş sporunu aktif olarak yaparak herkese örnek olan bir bürokrat.